Jelly Belly termékek

Ha többet szeretne megtudni termékünkről, a márka leíráshoz kattintson ide!

Jelly Belly

Kalandozz az ízek univerzumában, a világ leghíresebb zselés cukorkáival! Dobd fel minden buli hangulatát az eredeti Jelly Belly ízkavalkáddal! Villanyozd fel ízlelőbimbóidat! A Jelly Belly változatos kiszerelésekben, több mint 50 különböző ízben kapható, amely szinte végtelen változatosságot és garantált jókedvet kínál!

Ugye Te is ismered Harry Potter varázslatos édességeinek meglepő világát? :)  Itt a remek alkalom, hogy megkínáld vele vendégeidet! A Jelly Belly kihívást az amerikai Jelly Bean cukorkagyártó cég találta ki. Egy zacskó cukorka általában tíz színt tartalmaz, viszont minden színhez kétféle íz is tartozik: az egyik kellemes, a másik viszont rémes! Megannyi íz és meglepő zamat rejlik a színes cukorkák belsejében és te sosem tudhatod épp melyikre akadtál!

Egy doboz Jelly Belly mindig jó móka, hiszen a kis színes “zselébabok” sokkal többek annál, mint ahogyan kinéznek. Kóstolás után lehet, hogy egy csodás gyümölcsös íz olvad szét a nyelveden…. de lehet hogy fogkrém, popsitörlő, záptojás, vagy büdös zokni ízesítésű Jelly Belly sokkolja az ízlelőbimbóidat!

Kóstold meg mindet!

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt felhőtlen móka - minden szülinap, zsúr, kertiparti vagy csapatépítő buli elmaradhatatlan kelléke. Vásárolj a webshopunkból - a klasszikus Bean Bozzled tasakok mellett a csokis béka, koktél, batman, sütemény, fagylalt és meztelen csiga mix válogatások is ellenállhatatlanok! 

Hogyan hozza létre a Jelly Belly a furcsa ízeit?

A mára legendává lett Bean Boozled termékcsalád az egyik legjobb móka a világon. „Maximálisan arra törekszünk, hogy az ízeket a lehető legélethűbben adjuk vissza” – mondja Jana Sanders Perry, a Jelly Belly szóvivője, „és ebbe beletartoznak a szokatlan ízek is.” Persze a Jelly Belly-nél senki sem eszik kutyakonzervet vagy hányást, hogy elkészítsék ezeket a cukorkákat, – és mégis, az ízük olyan, mint amiről elnevezték. Szóval hogyan is történik ez?

A megalkotás során a valódi anyagot először is gázkromatográfon elemzik. A gép a kemencében gőzökké alakítja a céltárgyat, majd elemzi a gőzök kémiai összetételét, és ízjelzőkké alakítja őket. Így hozzák létre azokat a meglepő és olykor sokkoló ízeket, amelyek a Bean Boozled és a Bogoly Bertie féle mindenízű cukorka vonalakban is találhatók. 

Például amikor a cég úgy döntött, hogy a Büdös Zokni nevű babot hozzáadja a Bean Boozled termékcsaládjához, ízkutatójuk néhány hétig “érlelte” a saját zokniját egy lezárt műanyag zacskóban. A tudós ezután fogta a zoknikat, és betette a gázkromatográfba, amely jelentést generált a zokni ízvilágáról; és a cukorka ízét pontosan ezen adatok felhasználásával hozták létre. 

 

A Jelly Bean története:

A Jelly Bean cukorka gyökerei a Goelitz család nevéhez fűződnek. Két fiatalember, akik Németországból emigráltak Amerikába, hogy megcsinálják a szerencséjüket. Elvégeztek egy édességgyártó iskolát, majd 2 év múlva fagylalt és cukorka boltot nyitottak.

A család második generációja kitalált egy teljesen új cukorkaformát és ízt, amit Candy Cornnak neveztek el. A cukorka süveg alakú formáját és felejthetetlen ízét, az eredeti és különleges vajaskrém összetevője adta. Ezt a cukrot 1900 óta a mai napig gyártják. Ez a cukor volt az, ami átsegítette a családot a nagy gazdasági világválságon és a két világháborún is.

Ma Gustav Goelitz családjának negyedik nemzedéke, unokái folytatják a ma már tradicionálisnak mondható cukorgyártást.

- Természetes gyümölcslevekből és gyümölcspürékből állítják elő

- Génmódosított anyagok nélkül készül

- Gluténmentes

- Zselatin mentes

- Zsírmentes

- Tej és tojás mentes

- Tartósítószer mentes

- Kóser minősítéssel rendelkezikJELLY BELLY BEAN BOOZLED LÁNGOLÓ ÖTÖS

expand_less