Jelly Belly Fánk íz válogatás 70g

Akciós ár (bruttó): 599 Ft
Ár (bruttó): 990 Ft
Egységár: 8 557 Ft/kg
Ön ennyivel jár jól: 391 Ft
 • Márka:
 • Súly:
  70 g
 • Űrtartalom:
 • Bruttó akciós ár:
  599 Ft
 • Karton kiszerelés:
  12 csomag
 • Ország:
  USA
 • Bruttó ár:
  990 Ft

Részletes termékleírás

A termék lejárata: 2024.08.11.
Az édességek és fánkok szerelmeseinek,
a fánk ízű válogatást ajánljuk. A legjobb fánk ízek egy zacskóban ..... ragacsos ujjak nélkül! Ízek: öntet, csokoládé öntet, almával töltött, epres és áfonyás torta. A csomag tartalma véletlenszerűen van összeválogatva, és nem feltétlenül tartalmaz minden ízt.

A Jelly Belly zselés cukorkák kisebbek, lágyabbak és fényesebben ragyognak hasonló társaiknál, ízük elképesztően élethű! Hacsak az ízek megengedik, igyekeznek minden esetben természetes összetevőket használni az ízesítéshez. Savanyú alma Savanyú Meggy Savanyú szőlő Savanyú citrom Savanyú őszibarack

Márka

Jelly Belly

Kalandozz az ízek univerzumában, a világ leghíresebb zselés cukorkáival! Dobd fel minden buli hangulatát az eredeti Jelly Belly ízkavalkáddal! Villanyozd fel ízlelőbimbóidat! A Jelly Belly változatos kiszerelésekben, több mint 50 különböző ízben kapható, amely szinte végtelen változatosságot és garantált jókedvet kínál!

Ugye Te is ismered Harry Potter varázslatos édességeinek meglepő világát? :)  Itt a remek alkalom, hogy megkínáld vele vendégeidet! A Jelly Belly kihívást az amerikai Jelly Bean cukorkagyártó cég találta ki. Egy zacskó cukorka általában tíz színt tartalmaz, viszont minden színhez kétféle íz is tartozik: az egyik kellemes, a másik viszont rémes! Megannyi íz és meglepő zamat rejlik a színes cukorkák belsejében és te sosem tudhatod épp melyikre akadtál!

Egy doboz Jelly Belly mindig jó móka, hiszen a kis színes “zselébabok” sokkal többek annál, mint ahogyan kinéznek. Kóstolás után lehet, hogy egy csodás gyümölcsös íz olvad szét a nyelveden…. de lehet hogy fogkrém, popsitörlő, záptojás, vagy büdös zokni ízesítésű Jelly Belly sokkolja az ízlelőbimbóidat!

Tovább a márkaoldalra
expand_less