Whiskey / Whisky

Hogy mi a whisky? Olyan szeszesital, melynek alapja gabona, melyet az erjesztést követően lepárolnak és hordóban érlelnek. Ez persze nagyon tág fogalom és talán ez is a szépsége az egésznek, hiszen ahány ház – jelen esetben lepárló - annyi szokás.

A whisky a mai napig is az egyik legnépszerűbb ital az egész világon. Ám a ma whiskyként ismert spirit korántsem hasonlított azokhoz a párlatokhoz, amitől eredeztetjük ezt a különleges nedűt. Tovább információk a whiskykről blogcikkünkben olvashatók: Whisk(e)y a világ egyik legnemesebb itala

Keresési találat: 58

Válogasson több, mint 60 féle prémium minőségű whisky közül!

Esküvőre készül, vagy céges rendezvényt szervez, esetleg legkedvesebb barátaival tervezne egy kellemes estét?

Ha egy igazán férfias és exkluzív ajándékot keres kedves barátja, munkatársa, ügyfele számára vagy netán „csak” egy valóban jó whisky társaságára vágyik, akkor a Heinemann webshop választékában érdemes alaposabban is elmerülni!

Egyedülálló kínálatunkból elsőként természetesen Skócia fantasztikus repeortárjára szeretnénk felhívni figyelmét! A whisky hazájának valamennyi legendás régiójából elhoztuk Magyarországra a prémium minőséget, legyen az single malt vagy blended (azaz kevert) változat.

A neves skót márkák mellett a kínálatunkban szereplő klasszikus ír whiskeyk, amerikai bourbon-ök, kanadai és japán whisky különlegességek is csak arra várnak, hogy vevőink számára különleges, nemes élményekben gazdag perceket szerezhessenek.

Az ismertebb márkák (pl. Ardmore, Jim Beam, Canadian Club, Makers Mark, Teachers Highland, Bakers, stb) mellett olyan specialitásokat és ritkaságokat is forgalmazunk, mint az Auchentoshan, Connemara, Dalmore, Kilbeggan, Tamnavulin vagy a japán Hibiki és Suntory Toki.

expand_less