TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM LEÍRÁS

A Heinemann törzsvásárlói rendszerben való részvétel feltétele az oldalon történő regisztráció, profil létrehozása. A profil meglététől kezdve, ugyanabba a profilba bejelentkezve végrehajtott vásárlások értékei összeadódnak és az alábbi kedvezményeket vonják maguk után.

A vásárlások értékei a sikeres kézbesítés után adódnak a felhasználó pontjaihoz, amit a ’Profil’ menüt legörgetve a ’Megrendelések’-be belekattintva tud követni, illetve minden további vásárlásnál fel fogunk tüntetni a megrendelés közben is.

Az aktuális profilhoz tartozó kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből, amennyiben a felhasználó be van jelentkezve a profiljába. A rendszer az összesen levont kedvezményt a vásárlás összegzésénél fogja megjeleníteni.

Kizárólag az egy profilba bejelentkezésnél történ vásárlások adódnak össze.

A Heinemann törzsvásárlói rendszer azoknak a rendeléseknek a végösszegét veszi figyelembe, amelyek már kézbesítve lettek és lezárt státuszra állítottuk. Ez azért fontos, mert az egyes szint ugrásoknál a következő vásárlásnál vonjuk le az új szint kedvezményét. A szint ugrásokról e-mailben értesítjük.

Amennyiben a csomagot bármiféle okból kifolyólag visszaküldi részünkre, annak a vásárlásnak az összege levonásra kerül törzsvásárlói rendszer pontjaiból.

A Heinemann Törzsvásárlói program nem összevonható más promóciókkal, kivéve abban az esetben, ha ezt külön jelezzük.

Hírek

expand_less