Hírek

 • Megérkezett a különleges Scapegrace Uncommon gin széria

  Megérkezett a különleges Scapegrace Uncommon gin széria

  A vezető független lepárlóüzem, a Scapegrace bemutatja:

  Az új kézműves szeszesital-kínálatát

  (Auckland, NZ): Az ikonikus Kiwi szeszfőzde, a Scapegrace ismét váratlan dolgokat hozott az új, limitált kiadású kézműves szeszesital-kínálatával, az "Uncommon"-nal.

  tovább
 • Kényeztető és élvezetes ajándékok Valentin-napra

  Kényeztető és élvezetes ajándékok Valentin-napra

  Eldöntötted már, hogy idén mit ajándékozol kedvesednek Valentin napra? 

  Ha még nem született meg a döntés, engedd meg, hogy néhány biztos tippel segítsünk Neked!

  tovább
 • A Delicato családi borok 100 éves évfordulóját ünnepli idén

  A Delicato családi borok 100 éves évfordulóját ünnepli idén

  NAPA, Kalifornia, 2024. január 9. - 1924-ben a 30 éves bevándorlót, Gaspare Indelicatót lenyűgözte a kaliforniai táj, amely nagyon hasonlított szicíliai szülőföldjéhez. Ez ihlette őt arra, hogy a közép-kaliforniai Manteca városában 68 hektár földet és egy régi szénapajtát vásároljon, és három kis parcellában Carignane, Mission és Zinfandel szőlőt telepítsen. Egy évszázaddal később, ez a szerény kezdet a Delicato borcsaládot, az ország egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő családi tulajdonú és működtetésű borászatává tette.

  tovább
 • Melyek a legjobb itáliai borok, borvidékek?

  Melyek a legjobb itáliai borok, borvidékek?

  Tudtátok, hogy online üzletünkben 15 ország több mint 50 első osztályú borászatából származó, 300-nál is többfajta bor közül tudtok rendelni?

  Tartsatok velünk most egy rövid, virtuális borkóstoló utazásra, amelynek keretén belül Olaszország legnevezetesebb borvidékeit és kivételes nedűit mutatjuk be.

  tovább
 • Karácsonyi ünnepi menü - vodkával

  Karácsonyi ünnepi menü - vodkával

  Karácsonykor nemcsak az ajándékok beszerzése, hanem az ünnepi menü kitalálása is kiemelten fontos feladat sokunk számára, hiszen mégiscsak a közös étkezések adják meg az ünnepek valódi fényét, és teszik tökéletessé a szentestétől az újévig tartó évbúcsúztató időszakot. Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget olyan karácsonyi ételekkel, amelyekhez pompás kísérő lehet egy-egy kupica kristálytiszta, harmonikus ízű vodka - pl. a szuper-prémium Beluga Noble, az örök klasszikus Belenkaya Gold, az egyedülálló, gyémánt-szűréssel tisztított Three Sixty Original vagy a ropogós erdei gyümölcsökkel ízesített Beluga Hunting Berry

  tovább
 • Exkluzív, forró téli koktélok prémium Beluga vodkával

  Exkluzív, forró téli koktélok prémium Beluga vodkával

  A téli időszakban bár rövidebbek a nappalok és borongósabb az időjárás, de ezáltal szerencsére egy kicsit több idő marad Önmagunk kényeztetésére. Ilyenkor kerülnek reflektorfénybe a különféle téli, forró koktélok, amelyeket ma már férfiak számára is trendi dolog fogyasztani. Ha Te is szeretnél a közelgő adventi és karácsonyi hangulat meghittségében a szokásos forralt boron és forró teán túl, valami igazán ínyenc különlegességet kipróbálni, akkor jó szívvel ajánljuk figyelmedbe a Beluga díjnyertes mixer-szakértőinek izgalmas koktéljait. Varázsold át a szürke hétköznapok hangulatát ünnepi romantikává a Beluga Vodka mestereinek szerető gondoskodással kreált téli italkompozícióival!

  tovább
 • Black Stallion Estate Winery - Az év amerikai borászata 2023

  Black Stallion Estate Winery - Az év amerikai borászata 2023

  "Az év amerikai pincészete" a Wine Enthusiast által kiválasztva

  Örömmel jelentjük be, hogy a Black Stallion Estate Winery-t a Wine Enthusiast magazin a 2023-as év amerikai borászatának választotta. A Wine Enthusiast Wine Star Awards minden évben kiemeli a borászatokat és boripari innovátorokat a világ minden tájáról, hogy elismerje a borászatban elért hatásukat.

  tovább
 • Miben különböznek, és miben hasonlítanak a Beluga Vodka különféle izgalmas változatai?

  Miben különböznek, és miben hasonlítanak a Beluga Vodka különféle izgalmas változatai?

  Miben különböznek, és miben hasonlítanak a Beluga Vodka különféle izgalmas változatai?

  Az évszázados örökséggel rendelkező Beluga Vodka a kifinomult igényesség és a siker egyik nemzetközi szimbóluma. Elsődleges fogyasztói és rajongói azok a férfiak, akik számára a siker, az elismertség, a státusz és a prémium minőség kitüntetett jelentőségű értékeknek számítanak. 

  tovább
 • Új hűsítő TatraTea koktélok ínyenceknek!

  Új hűsítő TatraTea koktélok ínyenceknek!

  Kényeztesd magad és barátaidat a szezon legfinomabb TATRATEA koktéljaival! 

  A kellemes nyárvégi és őszi esték izgalmas hangulatához aligha találunk jobban illő italt, mint egy frissítő koktélt, amelynek minden kortyában átélhetjük a szabadság pillanatait és az ízek sokszínű varázsát. Ehhez az élményhez pedig tökéletes választás, ha alapanyagként a TATRATEA likőrök különleges aromáit hívjuk segítségül a koktélkészítés során.

  tovább
 • A Yellow Tail a világ legerősebb bormárkája lett, immár a hatodik egymást követő évben.

  A Yellow Tail a világ legerősebb bormárkája lett, immár a hatodik egymást követő évben.

  A Wine Intelligence legfrissebb Vinitrac felmérése szerint, amely világszerte több mint 466 millió borfogyasztó megítélését méri, az ausztrál családi tulajdonban lévő bormárka, a Yellow Tail nem csak a globális márkaerő index első helyét szerezte meg, hanem az affinitási és ajánlási pontszámok alapján a "Legkedveltebb bor" címet is elnyerte 2023-ban.

  tovább

Hírek

expand_less