Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

BELUGA EPICURE BY LALIQUE - ELŐRENDELÉS

Ár (bruttó): 3 999 000 Ft
Egységár: 5 712 857 Ft/liter

ELŐRENDELÉSÉRT KÉRJÜK ÍRJON E-MAILT - WEBSHOP@HEINEMANN.HU CÍMRE.

A LEGENDA MEGALKOTÁSA - BELUGA EPICURE BY LALIQUE

A Beluga Epicure by Lalique 1000 darabos limitált szériája a Beluga Noble vodka és a legendás francia kristály- és ékszergyártó Lalique együttműködésének eredménye.

 • Márka:
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Súly:
 • Karton kiszerelés:
  üveg
 • Alkoholfok:
  40 %
 • Ország:
  Szibéria
 • Bruttó ár:
  3 999 000 Ft

Részletes termékleírás

A LEGENDA MEGALKOTÁSA - BELUGA EPICURE BY LALIQUE

A Beluga Epicure by Lalique 1000 darabos limitált szériája a Beluga Noble vodka és a legendás francia kristály- és ékszergyártó Lalique együttműködésének eredménye.

Epicure

Az Epicure nevet azért választották, hogy kiemeljék az ünnepi pillanatok értékét. A dekantálót úgy tervezték, hogy a jelen szimbóluma legyen, és arra emlékeztessen, hogy minden pillanatot ki kell élveznünk, inspirációt merítve mindenből, ami körülvesz minket.

beluga epicure

A LALIQUE-RÓL

Az 1888-ban alapított legendás üveggyártó márka, a Lalique ma is őrzi alapítója, René Lalique hagyományait, aki a gyártás nagy mestere volt. A Lalique House a francia elegancia megtestesítője.

Míg a Lalique kristálykészítők Franciaországban alkottak remekműveket, addig a tökéletes vodka receptjét Szibéria szívében találták meg - és több mint egy évszázaddal ezután két csodálatos márka egyesült, hogy egy igazán egyedülálló terméket dobjanak piacra.

beluga epicure

TERMÉK INFORMÁCIÓ - BELUGA EPICURE by LALIQUE

A BELUGA visszatért a szeszfőzde archívumába, hogy megalkossa az Epicure egyedi receptjét.beluga epicure

 • Különleges malátapárlat, amelyet válogatott búzatermésből állítanak elő.
 • Kizárólag artézi forrásokból nyert legtisztább víz.
 • Fáradságos gyártási folyamat
 • Egyedülálló 100 napos pihenőidő

beluga epicure

div >

Márka

Beluga vodka

Beluga Vodka - a prémium vodkák ékköve

Az eredetileg Szibériából indult Beluga vodka mára a kifinomult igényesség nemzetközi szimbólumává vált. Különösen azok körében, akik mindig a legjobbra törekednek, és minden helyzetben a legtökéletesebb kényeztetésre számítanak.

A Beluga vodka színe kristálytiszta és átlátszó, ahogyan az egy szuper-prémium vodkától elvárható. Illatát tekintve a gabona aromája határozott és domináns - jellemzően megjelenik benne a sós zabpehely egy kis édes citrusillattal.

Kóstolás után enyhén édeskés, vaníliás árnyalatok gazdagítják az összképet, helyet adva a méznek és a cukorszirupnak. A szájpadlás hátulján könnyed fűszeres utóíz jelenik meg, és minél hidegebb az ital, annál jellegzetesebbek benne a szárazabb gyógynövényes jegyek is. 

Lecsengése különlegesen tiszta és intenzív, valamint jóval hosszabb ideig is tart, mint a legtöbb vodkánál. Kellemes, aromadús, gabonás, és enyhén citrusos ízélmény marad minden korty után.

Tovább a márkaoldalra
expand_less