Beluga Párlatok

Az ital Oroszországból származik. Alapanyaga a rozs. Mint általában a vodkák színe, ez is kristálytiszta, átlátszó. Az illatában csodálatosan könnyed, tiszta, friss aromák érezhetőek. Letisztultságát lendületes, citrusos aroma összetevők teszik gazdaggá. Ízvilága a tökéletes kiegyensúlyozottság és lekerekítettség jellemzi. A Beluga vodka különlegességét az elkészítéséhez felhasznált kiváló minőségű méz, zab és máriatövis kivonatok adják.

Az ital ízében a letisztult, friss zamatok mellett gazdag citrusos aroma és finom, enyhén fűszeres ízek is érezhetőek. Lecsengése intenzív, emlékezetes. 

Fogyasztási javaslat: az ital valódi ízét magában fogyasztva jól behűtve, vagy kevés jégre töltve élvezhetjük igazán, de koktélok alkotórészeként is kitűnő választás. Eltérően más italoktól, a Beluga vodka egészen hagyományos eljárással készül, a maláta erjedése nem szintetikus anyagokkal, hanem a természetes erjedést elősegítő anyagok segítségével történik.

Vizét Szibériából nyeri, egy páratlanul tiszta vidékről, amelynek 300 km-es körzetében nincs ipari létesítmény. Ezt az artézi vizet egy kvarchomokos és egy ezüst rétegen szűrik át, ettől nyeri az ital kivételes tisztaságát és természetes, egyedi ízét.

Az elegáns üveget egy régi francia konyakház dizájnere tervezte. A címkén látható kézzel készült és felrakott halacska a természet tisztaságát jelképezi.

Szokatlanul könnyű és harmonikus vodka, semmiféle kellemetlen égető ízzel és édes lecsengéssel.

Hírek

  • STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

    2018.04.03.

    Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

    tovább
  • STROH RUM - RECEPTEK- Szendrei Bencétől

    2018.03.19.

    Mindig érdekes, amikor egy alkohol olyan sokszínű, mint a Stroh rumok. Tökéletes önmagában is, de szeretjük a hüttében ülve puncsként, illetve nem utolsó sorban az ebédünket megbolondítani vele. Ez utóbbi felhasználási módját szeretnénk most megmutatni nektek Szendrei Bence csodálatos receptjein keresztül.

    tovább