Beluga vodka termékek

Ha többet szeretne megtudni termékünkről, a márka leíráshoz kattintson ide!

Beluga vodka

Beluga Vodka - a prémium vodkák ékköve

Az eredetileg Szibériából indult Beluga vodka mára a kifinomult igényesség nemzetközi szimbólumává vált. Különösen azok körében, akik mindig a legjobbra törekednek, és minden helyzetben a legtökéletesebb kényeztetésre számítanak.

A Beluga vodka színe kristálytiszta és átlátszó, ahogyan az egy szuper-prémium vodkától elvárható. Illatát tekintve a gabona aromája határozott és domináns - jellemzően megjelenik benne a sós zabpehely egy kis édes citrusillattal.

Kóstolás után enyhén édeskés, vaníliás árnyalatok gazdagítják az összképet, helyet adva a méznek és a cukorszirupnak. A szájpadlás hátulján könnyed fűszeres utóíz jelenik meg, és minél hidegebb az ital, annál jellegzetesebbek benne a szárazabb gyógynövényes jegyek is. 

Lecsengése különlegesen tiszta és intenzív, valamint jóval hosszabb ideig is tart, mint a legtöbb vodkánál. Kellemes, aromadús, gabonás, és enyhén citrusos ízélmény marad minden korty után.

A Beluga vodka tökéletessége -17 C fokon, vagyis egyenesen a fagyasztóból kivéve mutatkozik meg igazán, amikor az őszi búza, a zab és a méz aromája a leginkább érezhető.  

Beluga Vodka prémium minőségét nagyban köszönheti annak, hogy kizárólag szibériai őszi búzából készítik, méghozzá teljesen vegyszermentesen. 

Egyedülállóan selymes ízét egy leheletnyi cukorszirup, méz, zabpehely, máriatövis és vanília kivonat teszi tökéletessé. 

A háromszoros szűrés után a Beluga vodkát 30 napig pihentetik, ezalatt az íze bársonyosan simává válik, és kialakul az a gazdag és lágy ízvilág, ami a vodkát egyedivé varázsolja.

A vodka elegáns üvegének címkéjén látható, kézzel készült tokhal-embléma a természet tisztaságát jelképezi és arra utal, hogy az ital legjobb kísérője a valódi orosz kaviár.

Páratlanul könnyű és harmonikus ízű vodka, amely koktélok alapanyagaként is felülmúlhatatlan élményt ígérő, kitűnő választás.

Olvass további érdekességeket a Beluga vodkáról: https://www.heinemann.hu/beluga-noble-vodka-szenvedely-a-tokeletessegert

expand_less