Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Beluga Noble vodka – szenvedély a tökéletességért

Beluga Noble vodka – szenvedély a tökéletességért

Ha az embernek a vodka szó jut eszébe, azonnal Oroszországra gondol, ahonnan ez a színtelen égetett szeszesital származik.

A Beluga, mint az orosz vodkák ékköve a szibériai Mariinsk városában található lepárlóban készül, amelyet több, mint 100 éve alapítottak – nem csoda, hogy a tapasztalat és a modern technológia eredménye egy rendkívüli vodka, amelyet az érintetlen artézi víz és a malátapárlat tesz különlegessé.

Mariinsk a Beluga vodka városa

Ez az örökség tette lehetővé azt, hogy a Beluga márka a luxus és sikeresség nemzetközi szimbólumává váljon. A fogyasztói célcsoportja azok a fiatalemberek, akik számára nagyon fontos a siker és elismertség, ezért pedig mindent képesek megtenni, így mindig a legjobbra törekednek – ezért is érdemlik meg a legjobb kényeztetést.

Beluga vodka plakát

Mielőtt azonban jobban megismernénk a Beluga ízvilágát és különlegességének titkait, érdemes kicsit megismerkednünk a vodka eredetével. Az alapanyagnál nagyon fontos, hogy magas keményítő- vagy cukortartalommal rendelkezzen, így a búza, burgonya, rozs, kukorica, cirok, rizs is alkalmas alapanyag. A cefrekészítést és pihentetést követően következik a többszörös lepárlási é folyamat, hogy a vodka áttetsző, tiszta legyen.

A következő lépés a szűrés, mellyel még inkább fokozzák a készülő vodka lágy ízét, így ne csodálkozzunk, ha a legtöbb vodka azzal próbálja eladni magát, hogy hány alkalommal szűrték át – természetesen a használt szűrő minőségétől is nagyon sok minden függ. Az utolsó lépés a pálinkakészítés végén is használt hígítás, hiszen a vodkának ilyenkor még nagyon magas az alkoholtartalma. Az orosz vodkákra jellemző, hogy a legmagasabb minőségű, több tízezer éve érintetlen artézi vagy gleccserből származó vizet használnak.

Beluga vodka

A Beluga vodka különlegességét nemcsak az alapanyag és a hozzáadott víz, hanem az elkészítéséhez felhasznált kiváló minőségű kivonatok is adják. A Noble ízét a szibériai búza, 300 méter mélyről feltörő kristálytiszta artézi víz, valamint a kivonatok - cukorszirup, méz, zabpehely, bogáncs és egy leheletnyi vaníliakivonat teszi kifinomulttá és egyedivé. A háromszoros szűrés után a vodkát 30 napig pihentetik, ezalatt az íze elsimul és kialakul az a gazdag és lágy ízvilág, ami a vodkát egyedivé varázsolja.

Beluga termékek megtekintése

Kiemelt termékünk: Beluga noble vodka

Hírek

 • A varázslat íze: Fedezd fel a Harry Potterből megismert Bogoly Berti féle Mindenízű Cukorkát, Gyereknap alkalmából!

  A varázslat íze: Fedezd fel a Harry Potterből megismert Bogoly Berti féle Mindenízű Cukorkát, Gyereknap alkalmából!

  Ahogy közeledik a Gyereknap, május 28-án, érdemes olyan különleges ajándékot keresni, amely minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet is elvarázsol. 

  A Harry Potter világa nem csak a mágia és a különleges lények miatt ejti ámulatba rajongóit, hanem a megannyi érdekes és különleges édesség miatt is, ami az egyszerű, hétköznapi muglik életében is népszerűvé vált a Bogoly Berti féle Mindenízű Cukorka, melyeknek íze minden képzeletet felülmúl.  tovább
 • Ünnepi ír ínyencségek - Szent Patrik napjára!

  Ünnepi ír ínyencségek - Szent Patrik napjára!

  Március 17-én hagyományosan a világ minden pontján zöldbe öltözött emberek lepik el az utcákat: az írek, az ír származásúak, valamint az írekkel szimpatizálók hatalmas dínom-dánommal ünneplik Szent Patrik napját. A Heinemann kínálatában is számos ír különlegességet találhatunk, a Connemara ír whiskeytől kezdve a Baileys likőrös pralinékon át a Guiness sörös, trüffelkrémes csokigolyókig, amiket ilyenkor mindenképp érdemes kipróbálni.

  tovább
expand_less