Jelly Belly Super Hero Bag 28 g

Ár (bruttó): 450 Ft
Egységár: 16 071 Ft/kg
 • Márka:
 • Ország:
  USA
 • Karton kiszerelés:
  30 db
 • Űrtartalom:
 • Bruttó ár:
  450 Ft
 • Súly:
  28 g

Részletes termékleírás

A designt nem lehet választani, a 3 db változat közül véletlenszerűen kerülnek a termékek kiszállításra!

A Jelly Belly bemutatja a Super Hero kollekciót a Batman™, Superman™ és Wonder Woman™ designnal ellátott 28 g-os kiszerelésben, tökéletes a következő szuperhős témájú bulin!

A népszerű ízek csillogó és fényes változatait tartalmazzák a csomagok: Berry Blue, Áfonya, Cream Soda, Savanyú citrom, Very Cherry és Wild Blackberry. 

A csomag nem feltétlenül tartalmaz minden ízt.

Márka

Jelly Belly

Kalandozz az ízek univerzumában, a világ leghíresebb zselés cukorkáival! Dobd fel minden buli hangulatát az eredeti Jelly Belly ízkavalkáddal! Villanyozd fel ízlelőbimbóidat! A Jelly Belly változatos kiszerelésekben, több mint 50 különböző ízben kapható, amely szinte végtelen változatosságot és garantált jókedvet kínál!

Ugye Te is ismered Harry Potter varázslatos édességeinek meglepő világát? :)  Itt a remek alkalom, hogy megkínáld vele vendégeidet! A Jelly Belly kihívást az amerikai Jelly Bean cukorkagyártó cég találta ki. Egy zacskó cukorka általában tíz színt tartalmaz, viszont minden színhez kétféle íz is tartozik: az egyik kellemes, a másik viszont rémes! Megannyi íz és meglepő zamat rejlik a színes cukorkák belsejében és te sosem tudhatod épp melyikre akadtál!

Egy doboz Jelly Belly mindig jó móka, hiszen a kis színes “zselébabok” sokkal többek annál, mint ahogyan kinéznek. Kóstolás után lehet, hogy egy csodás gyümölcsös íz olvad szét a nyelveden…. de lehet hogy fogkrém, popsitörlő, záptojás, vagy büdös zokni ízesítésű Jelly Belly sokkolja az ízlelőbimbóidat!

Tovább a márkaoldalra
expand_less