Jelly Belly 20 féle válogatott íz Flip Top Box 100 g

Ár (bruttó): 1 490 Ft
Egységár: 14 900 Ft/kg
 • Márka:
 • Ország:
  USA
 • Bruttó ár:
  1 490 Ft
 • Karton kiszerelés:
  12 csomag
 • Súly:
  100 g
 • Űrtartalom:

Részletes termékleírás

Jelly Belly 20 féle válogatott íz Flip Top Box 100 g-os csomagban található ízek:

 áfonya, rágógumi, vajas pattogatott kukorica, csokoládé puding, kókusz, vattacukor, zöld alma, puncs, citrom, citromos lime, édesgyökér, narancssörbet, őszibarack, pina colada, eper Daiquiri, mandarin, Marshmallow, Tutti-Fruitti, Very Cherry, Görögdinnye.

A csomag nem feltétlenül tartalmaz minden ízt.

A Jelly Belly zselés cukorkák kisebbek, lágyabbak és fényesebben ragyognak hasonló társaiknál, ízük elképesztően élethű! Hacsak az ízek megengedik, igyekeznek minden esetben természetes összetevőket használni az ízesítéshez.A Jelly Belly: Gluténmentes Nem tartalmaz zselatint Nem tartalmaz olajos magvakat Igazoltan kóser Nem tartalmaz tejtermékeket

Márka

Jelly Belly

Kalandozz az ízek univerzumában, a világ leghíresebb zselés cukorkáival! Dobd fel minden buli hangulatát az eredeti Jelly Belly ízkavalkáddal! Villanyozd fel ízlelőbimbóidat! A Jelly Belly változatos kiszerelésekben, több mint 50 különböző ízben kapható, amely szinte végtelen változatosságot és garantált jókedvet kínál!

Ugye Te is ismered Harry Potter varázslatos édességeinek meglepő világát? :)  Itt a remek alkalom, hogy megkínáld vele vendégeidet! A Jelly Belly kihívást az amerikai Jelly Bean cukorkagyártó cég találta ki. Egy zacskó cukorka általában tíz színt tartalmaz, viszont minden színhez kétféle íz is tartozik: az egyik kellemes, a másik viszont rémes! Megannyi íz és meglepő zamat rejlik a színes cukorkák belsejében és te sosem tudhatod épp melyikre akadtál!

Egy doboz Jelly Belly mindig jó móka, hiszen a kis színes “zselébabok” sokkal többek annál, mint ahogyan kinéznek. Kóstolás után lehet, hogy egy csodás gyümölcsös íz olvad szét a nyelveden…. de lehet hogy fogkrém, popsitörlő, záptojás, vagy büdös zokni ízesítésű Jelly Belly sokkolja az ízlelőbimbóidat!

Tovább a márkaoldalra
expand_less