Jelly Belly Bean Boozled - A furcsa ízek játéka karácsonyi kiadás 100g

Ár (bruttó): 3 290 Ft
Egységár: 32 900 Ft/kg
 • Márka:
 • Ország:
  USA
 • Súly:
  100 g
 • Űrtartalom:
 • Bruttó ár:
  3 290 Ft
 • Karton kiszerelés:
  12 csomag

Részletes termékleírás

Limitált Karácsonyi kiadás!

Ez a Bean Boozled 6th Edition Jelly Belly furcsa ízek játéka díszdoboz 20 féle ízű zselés cukrot tartalmaz. A 10 furcsa és vad íz megegyezik a 10 klasszikus és finom íz színével. Izgalmas játéknak néztek elébe!

Új ízek ebben a kiadásban:

Máj és hagyma - VAGY - Cappuccino

Használt kötszer -VAGY- Gránátalma

-----------------------------------

A már jól ismert ízek:

Rothadt tojás -VAGY- vajas pattogatott kukorica

Fogkrém -VAGY- Kék bogyó 

Hányás -VAGY- Barack

Büdös Bogár -VAGY- Pirított mályvacukor

Takony -VAGY - Körte

Koszos mosogatólé -VAGY- Születésnapi torta

Büdös Zokni -VAGY- Tutti-Frutti

Döglött hal -VAGY- Epres banán turmix

Márka

Jelly Belly

Kalandozz az ízek univerzumában, a világ leghíresebb zselés cukorkáival! Dobd fel minden buli hangulatát az eredeti Jelly Belly ízkavalkáddal! Villanyozd fel ízlelőbimbóidat! A Jelly Belly változatos kiszerelésekben, több mint 50 különböző ízben kapható, amely szinte végtelen változatosságot és garantált jókedvet kínál!

Ugye Te is ismered Harry Potter varázslatos édességeinek meglepő világát? :)  Itt a remek alkalom, hogy megkínáld vele vendégeidet! A Jelly Belly kihívást az amerikai Jelly Bean cukorkagyártó cég találta ki. Egy zacskó cukorka általában tíz színt tartalmaz, viszont minden színhez kétféle íz is tartozik: az egyik kellemes, a másik viszont rémes! Megannyi íz és meglepő zamat rejlik a színes cukorkák belsejében és te sosem tudhatod épp melyikre akadtál!

Egy doboz Jelly Belly mindig jó móka, hiszen a kis színes “zselébabok” sokkal többek annál, mint ahogyan kinéznek. Kóstolás után lehet, hogy egy csodás gyümölcsös íz olvad szét a nyelveden…. de lehet hogy fogkrém, popsitörlő, záptojás, vagy büdös zokni ízesítésű Jelly Belly sokkolja az ízlelőbimbóidat!

Tovább a márkaoldalra
expand_less