Jelly Belly Harry Potter Vajsörös Gumicukor 59g

Ár (bruttó): 1 290 Ft
Egységár: 21 864 Ft/kg
 • Márka:
 • Űrtartalom:
 • Ország:
  USA
 • Bruttó ár:
  1 290 Ft
 • Karton kiszerelés:
  12 db
 • Súly:
  59 g

Részletes termékleírás

A Jelly Belly valóban beindította varázslatos konyháját, hogy Harry Potter Vajsörös gumicukrot hozzon létre nektek! Emelj fel egy poharat és koccints ezzel az édes és ikonikus varázsitallal! A vajsör gumicukorka olyan ízű, mint a Three Broomsticks™-ben felszolgált igazi. Olyan finomak, mint amilyen szórakoztatóak! Tökéletes puha rágócsemege.

Márka

Jelly Belly

Kalandozz az ízek univerzumában, a világ leghíresebb zselés cukorkáival! Dobd fel minden buli hangulatát az eredeti Jelly Belly ízkavalkáddal! Villanyozd fel ízlelőbimbóidat! A Jelly Belly változatos kiszerelésekben, több mint 50 különböző ízben kapható, amely szinte végtelen változatosságot és garantált jókedvet kínál!

Ugye Te is ismered Harry Potter varázslatos édességeinek meglepő világát? :)  Itt a remek alkalom, hogy megkínáld vele vendégeidet! A Jelly Belly kihívást az amerikai Jelly Bean cukorkagyártó cég találta ki. Egy zacskó cukorka általában tíz színt tartalmaz, viszont minden színhez kétféle íz is tartozik: az egyik kellemes, a másik viszont rémes! Megannyi íz és meglepő zamat rejlik a színes cukorkák belsejében és te sosem tudhatod épp melyikre akadtál!

Egy doboz Jelly Belly mindig jó móka, hiszen a kis színes “zselébabok” sokkal többek annál, mint ahogyan kinéznek. Kóstolás után lehet, hogy egy csodás gyümölcsös íz olvad szét a nyelveden…. de lehet hogy fogkrém, popsitörlő, záptojás, vagy büdös zokni ízesítésű Jelly Belly sokkolja az ízlelőbimbóidat!

Tovább a márkaoldalra
expand_less