Opihr Oriental Spiced Gin 0,7l díszdoboz pohárral

Ár (bruttó): 14 999 Ft
Egységár: 21 427 Ft/liter

Opihr gin + pohár díszdobozban!London Dry Gin - a mesés kelet különleges fűszereivel. Az összetevői között megtalálható a borókabogyó, a koriander, a feketebors és a kubebabors is, ezek egyensúlya biztosítja az Opihr Gin semmi mással össze nem téveszthető ízét. Alkoholtartalom: 42,5%

Részletes termékleírás

Az Opihr Oriental Spiced Gin díszdobozban, egy elegáns pohárral kiegészítve, egy igazán különleges ajándék minden gin-rajongó számára. Ez a kifinomult London Dry Gin Malajziából származik, és a mesés Kelet fűszereivel van ízesítve, beleértve a borókabogyót, koriandert, feketeborsot és kubebaborsot is. Ezek az összetevők együtt biztosítják az Opihr Gin semmi mással össze nem téveszthető, gazdag és fűszeres ízét. Az alkoholtartalma 42,5%, ami tökéletes egyensúlyt teremt az intenzív ízek és az élvezetes fogyasztás között.

Az Opihr Oriental Spiced Gin 2013 óta készül Anglia egyik legpatinásabb szeszfőzdéjében, és már rövid idő alatt nagy hírnevet szerzett különleges, orientális, fűszeres zamatának köszönhetően. A gin neve az egykori Salamon király mesésen gazdag, keleti tartományára utal, ami még inkább kiemeli ennek a spiritusznek az egzotikus karakterét.

Ez a díszdobozos kiadás nem csak a gin kivételes minőségét kínálja, hanem egy elegáns poharat is tartalmaz, amely tökéletesen illik az Opihr gin élvezetéhez. Legyen szó egy különleges alkalomról vagy egy ajándékról, ez a csomag garantáltan örömet szerez a gin szerelmeseinek. Fedezze fel az Opihr Oriental Spiced Gin gazdag ízvilágát és hagyja, hogy elvarázsolja Önt a Kelet fűszeres aromái.

Márka

Opihr - a ginek kuriózuma királyi ízgazdasággal

Az Opihr gint (ejtsük bátran “o-pír” néven, jó hosszan elnyújtott í hanggal a végén) 2013 óta készítik Anglia egyik legpatinásabb szeszfőzdéjében. Az egykori Salamon király mesésen gazdag, keleti tartományára utaló nevet viselő márka ugyan viszonylag friss tehát, de a mögötte álló tapasztalat és tudás szinte felbecsülhetetlen komolyságú. 

Így nem is csoda, hogy az Opihr gin máris nagy hírnevet szerzett, és sokak szívébe belopta magát különleges, orientális, fűszeres zamatának köszönhetően.

Tovább a márkaoldalra
expand_less