Larios Dry Gin 0,7l

Ár (bruttó): 6 990 Ft
Egységár: 9 986 Ft/liter

A London Dry Gin és a Larios tökéletes találkozása. A vadon élő borókabogyók egyedülálló keveréke adja a Larios Dry jellegzetes ízét, amely tele van finom citrusos aromákkal,  melyekre az egész este folyamán emlékezni fogsz.

 • Márka:
 • Súly:
 • Ország:
  Spanyolország
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Bruttó ár:
  6 990 Ft
 • Alkoholfok:
  37,5 %
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg

Részletes termékleírás

Málagaból, szeretettel

Málagában az élet egy meghívás. Gyengéd felhívás mindazoknak, akik egy pillanatra, vagy egy örökkévalóságra érkeznek, hogy megünnepeljék az egyszerű, hétköznapi örömöket.

Málagában az élet az élvezetekről szól. Nemcsak azoknak, akik itt élnek, hanem azoknak is, akik ide érkeznek. A Buena vida – ahogy ott nevezik – a jól megélt élet igazi értelme, tele nevetéssel, színekkel, aromákkal és érzelmekkel.

Ez az érzés ragadta el Pablo Larios és családját két évszázaddal ezelőtt. Életüket annak szentelték, hogy megőrizzék Málaga időtlen szellemét, vibráló pezsgését és befogadó lakosait. Mindezt megpróbálták palackba zárni és megmutatni a világnak: igyál egy korty Larios gint... és élvezd a spanyol életérzést a barátaiddal.

Szín: Fényes, átlátszó

Íz: Letisztult és lágy. A citrom és boróka íze a narancshéj kesernyés zamatával párosul.

Aroma: Könnyed, gyümölcsös, a fűszerek illatával társulva.

Lecsengés: Gyümölcsös, mely később fűszeres jegyekkel párosul.

Márka

Larios

Larios Rosé és Larios 12 gin - prémium ginek Spanyolországból

Larios Rosé egy eperízesítésű prémium Gin. A friss ízvilágát a négyszeres lepárlási folyamatnak, a borókának, a mediterrán citrusféléknek valamint az intenzív eper fúziójának köszönheti. Egy igazán különleges íz tárul elénk az eper intenzív aromájával karöltve.

Tovább a márkaoldalra
expand_less