Opihr Oriental Spiced Gin 0,7l

Akciós ár (bruttó): 10 999 Ft
Ár (bruttó): 13 999 Ft
Egységár: 15 713 Ft/liter

London Dry Gin - a mesés kelet különleges fűszereivel. Az összetevői között megtalálható a borókabogyó, a koriander, a feketebors és a kubebabors is, ezek egyensúlya biztosítja az Opihr Gin semmi mással össze nem téveszthető ízét. Alkoholtartalom: 42,5%

Ön ennyivel jár jól: 3 000 Ft

Részletes termékleírás

Koktél ajánlatunk - Floradora

Ha nemcsak frissességre, hanem látványos megjelenésre is vágyunk, akkor a Floradora az egyik legpompásabb választás a gin alapú italok közül.

Elkészítése során ugyanis a málnaszirup (vagy ütősebb megoldás esetén málnalikőr) olyan különleges, rózsaszínes hatást kölcsönöz az italnak, amelytől már első ránézésre rögtön libabőrössé válunk.

Sokan “rózsaszín álomnak” is becézik a Floradora koktélt, és mondanunk sem kell, hogy leginkább a hölgyek kedvence. A gin mellett lime, gyömbérsör és málnaszirup keveredik benne, díszítésként pedig málna szemeket érdemes használni.

Ha házilag szeretnénk keverni a Floradora koktélt, akkor tuti tippünk az amúgyis orientális, és fűszeres Ophir gin, és a Thomas Henry gyömbérsör, amely szintén fűszeres. A gyömbérsör mennyiségét nyugodtan igazítsuk a saját ízlésünkhöz.

Hozzávalók:

  • 3 cl Ophir gin
  • 1,5 cl málnaszirup vagy málnalikőr
  • 1,5 cl limelé
  • 3 cl gyömbérsör (Thomas Henry)
  • díszítésnek lime-szeletek és málna szemek 

Elkészítés:

Ehhez a koktélhoz mindenképpen egy shaker használatára lesz szükségünk. Először öntsünk jeget a shakerbe, majd jöhetnek bele az összetevők, és jó alaposan rázzuk össze az egészet. Magas falú és lehűtött “high-ball” pohárba töltsük ki, jéggel együtt a koktélt és végül színesítsük, díszítsük lime-szeletekkel és friss málna szemekkel. De akár mellé is fogyaszthatjuk egy külön kis tálból.

Márka

Opihr - a ginek kuriózuma királyi ízgazdasággal

Az Opihr gint (ejtsük bátran “o-pír” néven, jó hosszan elnyújtott í hanggal a végén) 2013 óta készítik Anglia egyik legpatinásabb szeszfőzdéjében. Az egykori Salamon király mesésen gazdag, keleti tartományára utaló nevet viselő márka ugyan viszonylag friss tehát, de a mögötte álló tapasztalat és tudás szinte felbecsülhetetlen komolyságú. 

Így nem is csoda, hogy az Opihr gin máris nagy hírnevet szerzett, és sokak szívébe belopta magát különleges, orientális, fűszeres zamatának köszönhetően.

Tovább a márkaoldalra
expand_less