Scapegrace Classic Gin 0,7l

Ár (bruttó): 17 999 Ft
Egységár: 25 713 Ft/liter

Egyedülálló Új-Zélandi gin, mely 12 növényi összetevőt tartalmaz, többek közt: narancshéjat, citromhéjat, borókabogyót, koriandert és szerecsendiót. A gyártó mind a növényi alkotók, mind a felhasznált víz esetében külön kiemeli, hogy Új-Zéland mennyivel tisztább és természetközelibb, érintetlenebb terület a világ más részeinél, ez abszolút érezhető a ginben is.

 • Márka:
 • Bruttó ár:
  17 999 Ft
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Alkoholfok:
  42 %
 • Súly:
 • Ország:
  Új-Zéland

Részletes termékleírás

Koktél ajánlatunk - Negroni

A klasszikus Negroni koktél gint, édes vermutot illetve Camparit tartalmaz, és kötelezően narancskarikával kell díszíteni.

Szülőhazájában, Olaszországban a második világháborút követően tett szert egyre nagyobb népszerűségre, de az 50-es években már az Egyesült Államokat is meghódította. Ennek oka az volt, hogy egyre több turista érkezett Rómába a tengerentúlról, akik a Negroni koktéllal a felejthetetlen itáliai nyaralásaik ízét és emlékét tudták visszaidézni otthonukban.

És ugyan a koktéltrendek gyakran gyorsabban változnak, mint az öltözködési szokások, azonban a Negroni soha nem megy ki a divatból. A Drinks International felmérései szerint például messze lekörözi az Aperol Spritzet, a Mojitót, de még a Manhattant is.

A legenda szerint az első világháború után egy bizonyos Camillo Negroni gróf egy fárasztó nap végén besétált kedvenc bárjába, majd arra kérte a csapost, hogy az addig megszokott Americano koktélját egy kicsit erősítse fel. Így történt, hogy a vermut és a Campari mellé nem szóda került, hanem tömény gin, amely annyira ízlett a grófnak, hogy többé nem is volt hajlandó mást inni.

 Hozzávalók:

 • 3 cl Scapegrace gin
 • 3 cl édes, vörös vermut (pl. Cinzano Rosso)
 • 3 cl Campari
 • szóda

Elkészítés:

Töltsünk meg egy koktélos poharat jéggel, majd hozzáadjuk az összetevőket úgy, hogy a szódát ízlés szerint adagoljuk. Ha nem akarunk túl erős italt, hígítsuk bátran, ha inkább ütősebb koktélt szeretnénk, akkor csak egy spriccentésnyit tegyünk a szódából.

A koktél elkészítéséhez a legáltalánosabb módszer a keverőkanállal való egyszerű kevergetés, de aki ismeri, az bátran készítheti az ún. “throwing” technikával is.

A díszítéshez mindenképpen használjunk narancskarikákat, mert a narancs az ital kesernyés édeskés jellegét is kiegyensúlyozza. 

Márka

Scapegrace

Scapegrace - a világ egyik legjobb gin márkája Új-Zélandról

Az Új-Zélandon készült “újhullámos” Scapegrace a ginfogyasztó rajongók új generációját szólítja meg: azokat, akik számára az adrenalin és az endorfin az élet hajtóereje, akik állandóan friss kalandok után kutatnak, és akik bátran beleállnak abba, hogy ne csak felfedezzék, de feszegessék is a határaikat!

Tovább a márkaoldalra
expand_less