AJÁNDÉK Maker's Mark zokni

Ár (bruttó): 0 Ft
Egységár: 0 Ft/liter
 • Márka:
 • Karton kiszerelés:
  üveg
 • Ország:
  USA
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Súly:

Márka

Maker's Mark

Ha egy kiválóan iható, kellemesen édeskés bourbon whisky-t keresel, akkor fedezd fel a Maker’s Mark pompás ízvilágát, amely az itallal még csak most barátkozók valamint a whiskey elit profinak számító rajongói számára is ideális választás. 

Annak idején a főzde alapítója, az idősebb Bill Samuels, egyszerűen csak egy olyan whiskyt akart készíteni, amit bármikor szívesen, örömmel iszik. Az eredmény pedig a nagyszerű Maker's Mark whisky lett, amelynek egyedülálló lágysága annak köszönhető, hogy a fő alapanyag kukorica mellett a szokásos rozs helyett vörös őszi búza hozzáadásával készül. Így a búzalap hihetetlenül sima, telt és utánozhatatlan karakterű, könnyen iható bourbont eredményez, amely soha nem lehet keserű, és nem csípős.

A lepárló Amerika egyik legrégebbi hagyományaival rendelkezik, hiszen 1805 óta készítenek whiskyt a területen, és a Star Hill Farmon is. A birtokon egyébként őrzik a tradíciót, hiszen a régi időkben a Quart House nevezetű boltjuk előtt sorban álltak a vásárlók kocsijai és közvetlenül a hordóból csapolt whiskykkel távozhattak a vasárnapi asztalhoz, egyből a mise után. Fontos megjegyezni, hogy a Maker's Mark őrzi a bevándorló skótok hagyományát, és nem whiskey-nek, hanem whisky-nek írják, fogalmazzák magukat és palackjaikat. 

Tovább a márkaoldalra
expand_less