Maker's Mark whisky 0,7l

Akciós ár (bruttó): 9 999 Ft
Ár (bruttó): 14 599 Ft
Egységár: 14 284 Ft/liter
Ön ennyivel jár jól: 4 600 Ft
 • Márka:
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Súly:
 • Bruttó ár:
  14 599 Ft
 • Bruttó akciós ár:
  9 999 Ft
 • Alkoholfok:
  45 %
 • Ország:
  USA

Részletes termékleírás

A Maker's Mark whisky egyik különlegessége, melynek a magas minőségét is köszönheti, hogy rozs helyett vörös téli búza található az alapanyagok között. Az összetevők: 70% kukorica, 14% malátázott árpa, és 16 % vörös téli búza. Minden Maker's Mark üveg viaszba mártott. További érdekesség, hogy a bourbon-ökre jellemző whiskey megnevezés helyett a család skót gyökereire utalva whisky-nek hívják. Alkoholtartalom: 45%

Márka

Maker's Mark

Ha egy kiválóan iható, kellemesen édeskés bourbon whisky-t keresel, akkor fedezd fel a Maker’s Mark pompás ízvilágát, amely az itallal még csak most barátkozók valamint a whiskey elit profinak számító rajongói számára is ideális választás. 

Annak idején a főzde alapítója, az idősebb Bill Samuels, egyszerűen csak egy olyan whiskyt akart készíteni, amit bármikor szívesen, örömmel iszik. Az eredmény pedig a nagyszerű Maker's Mark whisky lett, amelynek egyedülálló lágysága annak köszönhető, hogy a fő alapanyag kukorica mellett a szokásos rozs helyett vörös őszi búza hozzáadásával készül. Így a búzalap hihetetlenül sima, telt és utánozhatatlan karakterű, könnyen iható bourbont eredményez, amely soha nem lehet keserű, és nem csípős.

A lepárló Amerika egyik legrégebbi hagyományaival rendelkezik, hiszen 1805 óta készítenek whiskyt a területen, és a Star Hill Farmon is. A birtokon egyébként őrzik a tradíciót, hiszen a régi időkben a Quart House nevezetű boltjuk előtt sorban álltak a vásárlók kocsijai és közvetlenül a hordóból csapolt whiskykkel távozhattak a vasárnapi asztalhoz, egyből a mise után. Fontos megjegyezni, hogy a Maker's Mark őrzi a bevándorló skótok hagyományát, és nem whiskey-nek, hanem whisky-nek írják, fogalmazzák magukat és palackjaikat. 

Tovább a márkaoldalra
expand_less