Villa Maria Blush Sauvignon

Ár (bruttó): 3 990 Ft
Egységár: 5 320 Ft/liter

Ez a bor úgy lovagolja meg a rosé trendet, hogy Új-Zéland ikonikus fajtáját, a sauvignon blanc-t tárja a fogyasztó elé, mivel ez a bor sauvignon blanc-ból készül, csupán a rosé szín elérésének céljából használnak fel merlot-t hozzá.

  • Márka:
  • Ország:
    Új-Zéland
  • Karton kiszerelés:
    6 üveg
  • Szőlőfajta:
    Sauvignon Blanc
  • Típus:
    száraz
  • Űrtartalom:
    0,75 liter
  • Évjárat:
    2020
  • Szín:
    rosé
  • Borvidék:
    Marlborough
  • Bruttó ár:
    3 990 Ft
  • Súly:
  • Alkoholfok:
    12.5 %

Részletes termékleírás

Pizza és Rosé

 

Akár barátaidat látod vendégül, akár magadat kényezteted egy nagyszerű estén, a pizza és a rozé egy fantasztikus kombináció. A rozé elég textúrált ahhoz, hogy elbírja a gazdagabb pizza feltéteket, és egyúttal gyümölcsökkel teli ízt és aromát ad, amely kiegyensúlyozott hatást kínál.

Recept:

Burrata és Mortadella pizza

Ez az aromás, sós és dekoratív ízletes Burrata és Mortadella pizza a következő összejöveteled slágere lesz, de tökéletes párosítás egy sima hangulatos estéhez is. Párosítsd az élénk és gyümölcsös Blush Sauvignon roséval, és máris kész a recept, amelyhez újra és újra vissza fogsz térni.

Hozzávalók:

  • 500 gramm friss pizzatészta
  • Extra szűz olívaolaj, a megcsepegtetéshez és az ecseteléshez
  • Tengeri só és frissen őrölt bors
  • ½ csésze friss bazsalikomlevél, durvára vágva
  • ⅓ csésze pisztácia, pirítva
  • 6-8 vékony szelet Mortadella
  • 250 g burrata sajt
  • 200 g mozzarella sajt
  • Chiliolaj (nem kötelező)

Elkészítése:

  • Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
  • Nyújtsd ki a friss pizzatésztát egy sütőformára, és a sütőben 3 percig süsd elő.
  • Vedd ki a pizzatésztát a sütőből, kend meg egy kevés olívaolajjal, és egyenletesen tedd rá a mozzarella sajtot.
  • Süsd további 10 percig, vagy amíg a tészta széle aranybarnára sül.
  • Vedd ki a sütőből, és vágd fel szeletekre.
  • Minden szeletre hajtogass 1 szelet mortadellát.
  • Tépd el a burrata sajtot falatnyi darabokra, és egyenletesen tedd rá a pizzára.
  • Szórd meg pisztáciával, majd szeletelt bazsalikommal, és ízlés szerint fűszerezzük.
  • Csepegtess rá chiliolajat (opcionális).
  • Tálald és élvezd!

 

Márka

Villa Maria

A Villa Maria birtokot Sir George Fistonich alapította 1961-ben. A 21 éves George 1961-ben 5 hektárnyi birtokot bérelt az édesapjától, 1 hektár telepített szőlővel.

Tovább a márkaoldalra
expand_less