Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

"Alig vártam, hogy újra kísérletezhessek a Stroh 80%-os gyógynövényes rumkülönlegességével.
Ezúttal egy csokis, rumos bucit készítettem ami önmagában is megállja a helyét de házi málna lekvárral és egy pohár friss tejjel még finomabb reggeli!"
Kövesd Te is Bence őstermelői munkásságát és facebook oldalát:
Szenderkert
Szendrei Bence facebook oldala
Szerezd be nálunk a Stroh rumokat és próbáld ki Te is Bence recepjét!

Rumos buci hozzávalók 4 személyre:
- 25 dkg liszt
- 1 Dl Stroh rum 80%-os
- 15 dkg vaj
- csipet só
- 10 dkg kakaó
- 15 dkg cukor vagy méz
- 1 tasak szárazélesztő
- Tojás 2 db
- Tej 2 dl
A lisztet,cukrot,sót,élesztőt és a kakaót egy tálban összekeverjük.
A vajat, rumot és a tejet felforraljuk majd ha kicsit kihűlt, hozzákeverjük a száraz összetevőkhöz.
Alaposan összegyúrjuk majd 30 percig kelesszük.
Kelesztés után bucikat formázunk belőle majd újabb 30 percig hagyjuk kelni.
Előmelegített sütőben ( 180 C ) kb 25 perc alatt készre sütjük.
