STROH RUM - RECEPTEK 2.  - Szendrei Bencétől

STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

stroh rum logó

"Alig vártam, hogy újra kísérletezhessek a Stroh 80%-os gyógynövényes rumkülönlegességével.
Ezúttal egy csokis, rumos bucit készítettem ami önmagában is megállja a helyét de házi málna lekvárral és egy pohár friss tejjel még finomabb reggeli!"

Kövesd Te is Bence őstermelői munkásságát és facebook oldalát:

Szenderkert

Szendrei Bence facebook oldala

Szerezd be nálunk a Stroh rumokat és próbáld ki Te is Bence recepjét!

stroh rum üveg

Rumos buci hozzávalók 4 személyre:


- 25 dkg liszt
- 1 Dl Stroh rum 80%-os
- 15 dkg vaj
- csipet só
- 10 dkg kakaó
- 15 dkg cukor vagy méz
- 1 tasak szárazélesztő
- Tojás 2 db
- Tej 2 dl

A lisztet,cukrot,sót,élesztőt és a kakaót egy tálban összekeverjük.
A vajat, rumot és a tejet felforraljuk majd ha kicsit kihűlt, hozzákeverjük a száraz összetevőkhöz.
Alaposan összegyúrjuk majd 30 percig kelesszük.
Kelesztés után bucikat formázunk belőle majd újabb 30 percig hagyjuk kelni.
Előmelegített sütőben ( 180 C ) kb 25 perc alatt készre sütjük.

Stroh rumos buci recept

Hírek

  • Újabb 3 fantasztikus koktélrecept - Roku ginből!

    Újabb 3 fantasztikus koktélrecept - Roku ginből!

    Mint tudjuk, gin felhasználásával már jóval azelőtt készültek remek koktélok, hogy James Bond és az amerikai filmipar divatba hozta volna a legendás száraz martinit. Valójában a gin-koktélok már a XX. század első felében a partik elengedhetetlen kellékei voltak.

    A gin gyógynövényes aromája olyan jellegzetes vibe-ot ad, amely semmilyen más italhoz nem hasonlítható. Több ezer gin cocktail létezik a világban, amelyek jelentős részét egy-egy specifikus gin teszi különlegessé.

    tovább
  • Miért szeretik annyian az egzotikus ízesítésű gineket?

    Miért szeretik annyian az egzotikus ízesítésű gineket?

    A gin népszerűsége folyamatosan növekszik itthon és külföldön egyaránt. Erre utal a szakértők körében gyakran használt “ginaissance” kifejezés is. Amióta pedig ez az eredendően borókabogyóval ízesített gabonapárlat ismét fénykorát éli, már nem is Skócia ad otthont a világon a legtöbb szeszfőzdének, hanem Anglia. A magyar fogyasztók elsősorban a minőséget keresik, de ahány márka, annyi egyéniség, és a választható ízek száma is évről-évre egyre nő.

    tovább
expand_less