STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

2018.04.03. 14:17:04

Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

stroh

"Alig vártam, hogy újra kísérletezhessek a Stroh 80%-os gyógynövényes rumkülönlegességével.
Ezúttal egy csokis, rumos bucit készítettem ami önmagában is megállja a helyét de házi málna lekvárral és egy pohár friss tejjel még finomabb reggeli!"

Kövesd Te is Bence őstermelői munkásságát és facebook oldalát:

Szenderkert

Szendrei Bence facebook oldala

Szerezd be nálunk a Stroh rumokat és próbáld ki Te is Bence recepjét!

Hozzávalók 4 személyre:


- 25 dkg liszt
- 1 Dl Stroh rum 80%-os
- 15 dkg vaj
- csipet só
- 10 dkg kakaó
- 15 dkg cukor vagy méz
- 1 tasak szárazélesztő
- Tojás 2 db
- Tej 2 dl

A lisztet,cukrot,sót,élesztőt és a kakaót egy tálban összekeverjük.
A vajat, rumot és a tejet felforraljuk majd ha kicsit kihűlt, hozzákeverjük a száraz összetevőkhöz.
Alaposan összegyúrjuk majd 30 percig kelesszük.
Kelesztés után bucikat formázunk belőle majd újabb 30 percig hagyjuk kelni.
Előmelegített sütőben ( 180 C ) kb 25 perc alatt készre sütjük.

stroh_recept

Hírek

  • Viaszba zárt tökéletesség

    2019.01.18.

    - Azt tudtad - kérdezi barlangász barátom, aki mellesleg tárgyfotós is, ezért ő készítette a képeket a Maker's Mark-üvegről ehhez a cikkhez -, hogy az igazi viszkifanok tartanak otthon egy kis forrásvizet is az ital származási helyéről, mert ha ebből öntenek pár cseppet a pohárba, még autentikusabbá válik az ízélmény?

    tovább
  • PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

    2018.12.07.

    PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

    BESZÁMOLÓ A REAL COMPANHIA VELHA KÓSTOLÓRÓL

    Novemberben a Heinemann Testvérek Kft. szervezésében lezajlott egy igen nívósra sikeredett portói bor kóstoló, amit egy remek szakember tartott, aki nem más, mint a Real Companhia Velha cég jelenlegi tulajdonosa, Pedro Silva Reis.

    tovább