Scapegrace

Scapegrace - a világ egyik legjobb gin márkája Új-Zélandról

Az Új-Zélandon készült “újhullámos” Scapegrace a ginfogyasztó rajongók új generációját szólítja meg: azokat, akik számára az adrenalin és az endorfin az élet hajtóereje, akik állandóan friss kalandok után kutatnak, és akik bátran beleállnak abba, hogy ne csak felfedezzék, de feszegessék is a határaikat!

A Spacegrace gin semmivel sem összehasonlítható, egyedülálló aromáját a 12 növényi összetevő páratlanul izgalmas kombinációjának köszönheti. Tartalmaz narancshéjat, citromhéjat, szegfűszeget, angyalgyökeret, édesgyökeret, fahéjat, nőszirmot, borókabogyót, kassziafa-kérget, kardamomot, koriandert és szerecsendiót. Ez a 12 fűszer 10 különböző országból érkezik, ettől lesz igazán különleges és egyedi.

A 13. hozzáadott extra fűszer a mandarin, ami megkülönbözteti a Scapegrace Gold verziót a Classictól. De a legfontosabb összetevő a lepárlási folyamatban mégis a friss és teljesen érintetlen karsztvíz, amely Új-Zéland Déli-szigetén tör a felszínre, több mint 80 éves, hegyek mélyén eltöltött útja végén. 

A Spacegrace a nagy ginversenyek egyik legendás favoritja: szinte az összes szakmai elismerést és nagydíjat besöpörte már, amit ebben az iparágban csak lehet. 2018-ban a világ legjobb London Dry Gin-je lett több, mint 600 másik versenyzőt maga mögé utasítva az “International Wine and Spirit” fesztiválon.

Az Új-Zélandon található egykori, 19. századi whiskylepárlóban, azaz a Rogue Society Distilling Co üzemében készülő ital üvege is egészen különleges. A forma szándékosan a régi, németalföldi Genever üvegek egy modern változatát mintázza, így egyfajta tiszteletadásnak is tekinthető azon tudás és hagyomány előtt, amely a gint a világ legnépszerűbb szeszesitalává emelte.

A Spacegrace gin illata is enyhén fűszeres, amelyben a boróka mellett a kardamom és a fahéj a domináns, de nagyon friss, könnyed és elegáns is egyben. Harmónikus és kiegyensúlyozott ízét enyhe édesség és a citrusok savanykás lecsengése teszi igazán különlegessé.

 

</div>

Az összes gin, ami webáruházunkban kapható: gin

expand_less