Scapegrace Párlatok

Az Új-Zélandi Scapegrace gin megnyerte a lehető legszakmaibb elismerést, amit ebben az iparágban csak lehet:

2018-ban a világ legjobb London Dry Gin-je lett az International wine and spirit versenyen.

A Scapegrace Gold gin több, mint 600 másik gin közül emelkedett ki.

A különleges díj rangját emeli az is, hogy a jelentkezők száma egy év alatt megduplázódott.

Új-Zéland tisztább és természetközelibb, érintetlenebb terület a világ más részeinél, ez jellemzi a Scapegrace gint is, amelyet a Rogue Society Distilling Co lepárlóüzemében készítenek. 

A Scapegrace a ginfogyasztók egy új generációját szólítja meg: azokat, akik a határaikat feszegetik és állandóan új kalandok után kutatnak. Az egyedülálló Új-Zélandi gin 12 növényi összetevőt tartalmaz,: narancshéjat, citromhéjat, szegfűszeget, angyalgyökeret, édesgyökeret, fahéjat, nőszirmot, borókabogyót, kasszia-fakérget, kardamom magot, koriandert és szerecsendiót. A mandarin a 13. hozzáadott extra fűszer, ami megkülönbözteti a Scapegrace Goldot a Classictól. A legfontosabb összetevő a lepárlási folyamat során használt víz, amely a Déli-szigetről, a világ egyik utolsó, érintetlen természetes forrásából származik.

Hírek

  • HEINEMANN TESTVÉREK KÉRDŐÍV

    2019.04.09.

    Köszönjük, hogy részt vesz a Heinemann Testvérek Kft. felmérésében, amellyel szeretnénk megismerni véleményét a webshopunkról, így fejlesztve az Ön igényeire oldalunkat.

    Töltse ki kérdőívünket és mi e-mailben küldünk Önnek egy 10%-os kupont, melyet oldalunkon bármire felhasználhat ( kivéve az akciós és promóciós termékek ).

    A kérdőív kitöltése nagyjából 2 percet vesz igénybe és teljes mértékben anonim.

    KATT ⬇⬇⬇

    KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

    tovább
  • Viaszba zárt tökéletesség

    2019.01.18.

    - Azt tudtad - kérdezi barlangász barátom, aki mellesleg tárgyfotós is, ezért ő készítette a képeket a Maker's Mark-üvegről ehhez a cikkhez -, hogy az igazi viszkifanok tartanak otthon egy kis forrásvizet is az ital származási helyéről, mert ha ebből öntenek pár cseppet a pohárba, még autentikusabbá válik az ízélmény?

    tovább