Scapegrace Párlatok

Az Új-Zélandi Scapegrace gin megnyerte a lehető legszakmaibb elismerést, amit ebben az iparágban csak lehet:

2018-ban a világ legjobb London Dry Gin-je lett az International wine and spirit versenyen.

A Scapegrace Gold gin több, mint 600 másik gin közül emelkedett ki.

A különleges díj rangját emeli az is, hogy a jelentkezők száma egy év alatt megduplázódott.

Új-Zéland tisztább és természetközelibb, érintetlenebb terület a világ más részeinél, ez jellemzi a Scapegrace gint is, amelyet a Rogue Society Distilling Co lepárlóüzemében készítenek. 

A Scapegrace a ginfogyasztók egy új generációját szólítja meg: azokat, akik a határaikat feszegetik és állandóan új kalandok után kutatnak. Az egyedülálló Új-Zélandi gin 12 növényi összetevőt tartalmaz,: narancshéjat, citromhéjat, szegfűszeget, angyalgyökeret, édesgyökeret, fahéjat, nőszirmot, borókabogyót, kasszia-fakérget, kardamom magot, koriandert és szerecsendiót. A mandarin a 13. hozzáadott extra fűszer, ami megkülönbözteti a Scapegrace Goldot a Classictól. A legfontosabb összetevő a lepárlási folyamat során használt víz, amely a Déli-szigetről, a világ egyik utolsó, érintetlen természetes forrásából származik.

ELÉRHETŐ AZ ÚJ SCAPEGRACE BLACK!

 

Hírek

  • Jim Beam - A világ legnépszerűbb Bourbon Whiskeyje

    2020.03.26.

    A jól ismert Jim Beam Brand idén ünnepeli 225. évfordulóját. Az alapító Jacob Beam Németországból érkezett telepesek gyermeke, akik mezőgazdaságból éltek. Elsők között települnek be Kentucky államban és kezdenek kukoricát termeszteni, majd Jacob Beam 1795-ben árulni kezdi saját whiskey-ét Old Jacob Beam Sour Mash néven. Az 1800-as évek elején nagyon hamar válik a környék egyik kedvenc whiskeyjévé.

    tovább
  • Viaszba zárt tökéletesség

    2019.01.18.

    - Azt tudtad - kérdezi barlangász barátom, aki mellesleg tárgyfotós is, ezért ő készítette a képeket a Maker's Mark-üvegről ehhez a cikkhez -, hogy az igazi viszkifanok tartanak otthon egy kis forrásvizet is az ital származási helyéről, mert ha ebből öntenek pár cseppet a pohárba, még autentikusabbá válik az ízélmény?

    tovább