Jelly Belly édesség csomag

Akciós ár (bruttó): 7 692 Ft
Ár (bruttó): 12 820 Ft
Egységár:
Ön ennyivel jár jól: 5 128 Ft
 • Márka:
 • Karton kiszerelés:
  csomag
 • Ország:
  USA
 • Bruttó ár:
  12 820 Ft
 • Bruttó akciós ár:
  7 692 Ft
 • Súly:

Részletes termékleírás

A Jelly Belly csomag tartalma:

Jelly Belly  American Classics 70 g 2 db
Jelly Belly Donut Mix 70 g 1 db
Jelly Belly Flaming Five 100 g 1 db
Jelly Belly Fruit Mix 70 g 1 db
Jelly Belly Harry Potter csoki béka 15 g 2 db
Jelly Belly kedvencek fémdobozban 65g 1 db

Márka

Jelly Belly

Kalandozz az ízek univerzumában, a világ leghíresebb zselés cukorkáival! Dobd fel minden buli hangulatát az eredeti Jelly Belly ízkavalkáddal! Villanyozd fel ízlelőbimbóidat! A Jelly Belly változatos kiszerelésekben, több mint 50 különböző ízben kapható, amely szinte végtelen változatosságot és garantált jókedvet kínál!

Ugye Te is ismered Harry Potter varázslatos édességeinek meglepő világát? :)  Itt a remek alkalom, hogy megkínáld vele vendégeidet! A Jelly Belly kihívást az amerikai Jelly Bean cukorkagyártó cég találta ki. Egy zacskó cukorka általában tíz színt tartalmaz, viszont minden színhez kétféle íz is tartozik: az egyik kellemes, a másik viszont rémes! Megannyi íz és meglepő zamat rejlik a színes cukorkák belsejében és te sosem tudhatod épp melyikre akadtál!

Egy doboz Jelly Belly mindig jó móka, hiszen a kis színes “zselébabok” sokkal többek annál, mint ahogyan kinéznek. Kóstolás után lehet, hogy egy csodás gyümölcsös íz olvad szét a nyelveden…. de lehet hogy fogkrém, popsitörlő, záptojás, vagy büdös zokni ízesítésű Jelly Belly sokkolja az ízlelőbimbóidat!

Tovább a márkaoldalra
expand_less