Hibiki Párlatok

A cég története 1899-ben kezdődött amikor történt egy boltnyitás Osakában, az elkövető urat Shinjiro Torii-nek hívták. Elnevezte az üzletét Kotobukiya Italboltnak. Sokféle itallal próbálkozott, de nem volt sikeres. Álma volt, hogy ő bizony épít egy skót whisky lepárlót és palackozót.

1923-ban sok nehézség árán megépítette a Yamazaki desztilláló üzemet. Célja volt az alapítónak, hogy a japán élet alapfilozófiáját követi, azaz a tisztaságot, a minőséget és az értékeket helyezi előtérbe. A hosszú érlelésekhez végül már ötféle hordót használtak és teszik ezt mind a mai napig

Hírek

  • STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

    2018.04.03.

    Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

    tovább
  • STROH RUM - RECEPTEK- Szendrei Bencétől

    2018.03.19.

    Mindig érdekes, amikor egy alkohol olyan sokszínű, mint a Stroh rumok. Tökéletes önmagában is, de szeretjük a hüttében ülve puncsként, illetve nem utolsó sorban az ebédünket megbolondítani vele. Ez utóbbi felhasználási módját szeretnénk most megmutatni nektek Szendrei Bence csodálatos receptjein keresztül.

    tovább