Fernet Branca Botanical Limited Edition 0,7 L

Ár (bruttó): 6 790 Ft
Egységár: 9 700 Ft/liter
 • Márka:
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Súly:
 • Ország:
  Olaszország
 • Bruttó ár:
  6 790 Ft
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Alkoholfok:
  39 %

Részletes termékleírás

A termék négy féle színű üvegben kapható, de a vásárlásnál sajnos nem lehet színt választani, a raktárból random kerül ki.

A Fernet-Branca titkos receptje, amely a Branca családban apáról fiúra szállt 5 generáción keresztül, lehetővé tette, hogy az évek során megőrizzék a magas minőségi szintet.A GAZDAG RECEPT

A virágok, gyógynövények, gyökerek és rárak, kivonatok és teák egy különleges keverékben egyesülnek, amely garantálja a termék jól ismert jótékony tulajdonságait, amely ráadásul alacsony cukortartalommal rendelkezik. A benne található 27 gyógynövény 4 kontinens különböző országaiból származik: Dél-Afrikából, Kínából, Franciaországból, Indiából, Sri Lankáról, Olaszországból és Argentínából, hogy csak néhányat említsünk. Ez az a mód, ahogyan ezek az összetevők feldolgozása és keverése teszi a terméket olyan egyedivé és utánozhatatlanná.

FINOM HANGOLÁSI FOLYAMAT - A Fernet-Branca legalább egy évig érlelődik a milánói pincében lévő fenséges tölgyfahordókban.

Pontosan a termék botanikája, azaz alkotó 27 gyógynövény, fűszer és gyökér az, ami e szokatlan és kifinomult öltözékű kiadás PROTOGONJA.

Négy élénk és elegáns színben, KÉK, SÁRGA,FEKETE és ZÖLD a hátteret aIránból származó sáfrány, Kínából származó rebarbara, Franciaországból származó encián, Sri Lankáról származó galanga és az illatos olasz és argentin kamilla.

Ma, az utánozhatatlan ízű amaro az öltözékének megváltoztatásával úgy döntött, hogy az összetevőket tisztelegve erősíti eredetét és identitását, amelyek naggyá tették.

Márka

Fernet Branca

1845-ben, Milánóban alapította meg Bernardino Branca az italgyártó cégét. Ettől kezdve indult meg a neves gyógynövénykeserű, a Fernet Branca gyártása. A Fernet Branca huszonhét gyógynövény ízét tartalmazza, ezeket alkoholba keverve tölgyfahordóban érlelik az italt több mint egy éven keresztül. Egyre kedveltebb az ital mentakivonattal ízesített változata, a Brancamenta is.

Tovább a márkaoldalra
expand_less