Fernet Branca

1845-ben, Milánóban alapította meg Bernardino Branca az italgyártó cégét. Ettől kezdve indult meg a neves gyógynövénykeserű, a Fernet Branca gyártása. A Fernet Branca huszonhét gyógynövény ízét tartalmazza, ezeket alkoholba keverve tölgyfahordóban érlelik az italt több mint egy éven keresztül. Egyre kedveltebb az ital mentakivonattal ízesített változata, a Brancamenta is.

A CSALÁDI TITOK

A Fernet-Branca titkos receptje, amely a Branca családban apáról fiúra szállt 5 generáción keresztül, lehetővé tette, hogy az évek során megőrizzék a magas minőségi szintet.

A GAZDAG RECEPT

A virágok, gyógynövények, gyökerek és rárak, kivonatok és teák egy különleges keverékben egyesülnek, amely garantálja a termék jól ismert jótékony tulajdonságait, amely ráadásul alacsony cukortartalommal rendelkezik. A benne található 27 gyógynövény 4 kontinens különböző országaiból származik: Dél-Afrikából, Kínából, Franciaországból, Indiából, Sri Lankáról, Olaszországból és Argentínából, hogy csak néhányat említsünk. Ez az a mód, ahogyan ezek az összetevők feldolgozása és keverése teszi a terméket olyan egyedivé és utánozhatatlanná.

FINOM HANGOLÁSI FOLYAMAT

A Fernet-Branca legalább egy évig érlelődik a milánói pincében lévő fenséges tölgyfahordókban.

expand_less