Beluga Noble Vodka 1l

Ár (bruttó): 19 999 Ft
Egységár: 19 999 Ft/liter

Beluga vodka – a stílusos, sikeres férfiak itala.

A Beluga a kifinomult stílus és a harcos szenvedély jelképe, az orosz vodkák egyik legnemesebb ékköve. A márka méltán vált a luxus és sikeresség nemzetközi szimbólumává, hiszen fő célcsoportját azok a férfiak képviselik, akik számára nagyon fontos a győzelem és elismertség. Aki a győzelemért mindent képes megtenni, és mindig a legjobbra törekszik – az megérdemli a legjobb kényeztetést – amit egy valódi, eredeti Beluga vodka jelenthet.

 • Márka:
 • Ország:
  Montenegró
 • Súly:
 • Bruttó ár:
  19 999 Ft
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Űrtartalom:
  1 liter
 • Alkoholfok:
  40 %

Részletes termékleírás

A Beluga Noble vodka kizárólag természetes alapanyagokból készül. Szibériai búza, 300 méter mélyről feltörő kristálytiszta artézi víz, cukorszirup, méz, zabpehely, bogáncs és egy leheletnyi vaníliakivonat teszi az ízét kifinomulttá és egyedivé. A lepárlómesterek a gyártás minden folyamatát szigorúan ellenőrzik. A háromszoros szűrés után a vodkát 30 napig pihentetik, ezalatt az íze elsimul és kialakul az a gazdag és lágy íz, ami a Beluga Noble vodkát egyedivé varázsolja.

A márka a szibériai Marjinszk városában található lepárlóban készül, amelyet több, mint 100 éve alapítottak – így a rendkívüli tapasztalat és a modern technológia eredményeként egy olyan felülmúlhatatlan minőséget képvisel, amelyet az érintetlen artézi víz és a malátapárlat tesz igazán különlegessé.

A gyártás során a Beluga Noble vodka kizárólag természetes alapanyagokból készülhet. A hatalmas szibériai sztyeppéken érett, ősi búza, a 300 méter mélyről feltörő kristálytiszta artézi víz, továbbá némi cukorszirup, méz, zabpehely, bogáncs és egy leheletnyi vaníliakivonat teszi az ízét különlegesen egyedivé. A lepárlómesterek a háromszoros szűrés után a vodkát 30 napig pihentetik, ezalatt az íze elsimul és kialakul az a gazdag és lágy aromája, ami a Beluga vodkát tökéletessé varázsolja.

 

Olvass további érdekességeket a Beluga vodkáról: https://www.heinemann.hu/beluga-noble-vodka-szenvedely-a-tokeletessegert

Márka

Beluga vodka

Beluga Vodka - a prémium vodkák ékköve

Az eredetileg Szibériából indult Beluga vodka mára a kifinomult igényesség nemzetközi szimbólumává vált. Különösen azok körében, akik mindig a legjobbra törekednek, és minden helyzetben a legtökéletesebb kényeztetésre számítanak.

A Beluga vodka színe kristálytiszta és átlátszó, ahogyan az egy szuper-prémium vodkától elvárható. Illatát tekintve a gabona aromája határozott és domináns - jellemzően megjelenik benne a sós zabpehely egy kis édes citrusillattal.

Kóstolás után enyhén édeskés, vaníliás árnyalatok gazdagítják az összképet, helyet adva a méznek és a cukorszirupnak. A szájpadlás hátulján könnyed fűszeres utóíz jelenik meg, és minél hidegebb az ital, annál jellegzetesebbek benne a szárazabb gyógynövényes jegyek is. 

Lecsengése különlegesen tiszta és intenzív, valamint jóval hosszabb ideig is tart, mint a legtöbb vodkánál. Kellemes, aromadús, gabonás, és enyhén citrusos ízélmény marad minden korty után.

Tovább a márkaoldalra
expand_less