Fizz Water eper- bazsalikom

Ár (bruttó): 289 Ft
Egységár:
  • Márka:
  • Bruttó ár:
    289 Ft
  • Karton kiszerelés:
    12 db
  • Ország:
    Magyarország

Részletes termékleírás

EPER-BAZSALIKOM ÍZŰ TERMÉSZETES FORRÁSVÍZ ALAPÚ ENYHÉN SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL. 750ml

Összetevők:  természetes forrásvíz, cukor, szén-dioxid (min.3,0 g/l) citromsav,  természetes aromák, színezék: antocián

A Fizz Watert a latin-amerikai országok kedvelt frissítőjét, az “aguas frescas” ihlette; hideg gyümölcsös vizet jelent. A kiváló hűsítők a legjobb trópusi gyümölcsök és zöldségek kombinációjával készülnek és a latin-amerikai kultúra és már az Egyesült Államok déli területeinek is meghatározó itala.

Mi a kiváló, hazánkban is elérhető alapanyagokból válogatva alkottuk meg frissítőinket: eper, bazsalikom, levendula, bodza, uborka, alma és körte adja a Fizz Water vizek ízét és aromáját. Az ízpárokat gondosan válogattuk és olyan kombinációkat választottunk, ahol minden egyes domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés. Így kapta a piros eper párjául a friss bazsalikomot, a bodza az illatos levendulát, az uborka a fűszeres gyömbért az alma pedig a zamatos körtét.

A vizeket 100% természetes összetevőkből alkottuk meg egy lehelletnyi szén-dioxid hozzáadásával, és minimális cukortartalommal. Mindenki egészségére a Chernel-kertből.

Márka

Fizz Water

A Fizz Watert a latin-amerikai országok kedvelt frissítőjét, az “aguas frescas” ihlette; hideg gyümölcsös vizet jelent. A kiváló hűsítők a legjobb trópusi gyümölcsök és zöldségek kombinációjával készülnek és a latin-amerikai kultúra és már az Egyesült Államok déli területeinek is meghatározó ital

Tovább a márkaoldalra
expand_less