Anyák-napi ajándékunk: díszdobozos TATRATEA Hibiszkusz & Vörös tea likőr most 2 db eredeti TATRATEA kupicával

Anyák-napi ajándékunk: díszdobozos TATRATEA Hibiszkusz & Vörös tea likőr most 2 db eredeti TATRATEA kupicával

Mondd el Édesanyádnak, hogy mennyire szereted Őt, és tedd felejthetetlenné az ünnep élményét egy igazán szívmelengető ajándékkal! 

Vásárolj most 25 000 Ft értékben a Heinemann webshopban kapható minőségi italok, édességek közül, és mi meglepetésként egy exkluzív díszdobozos, 2 db eredeti brandingelt kupicát is tartalmazó TATRATEA Hibiszkusz & Vörös tea likőrt adunk ajándékul a megrendelésedhez, amellyel Anyák-napján stílusosan köszöntheted fel édesanyádat!  

Ugye Te is emlékszel még, mennyire izgatottan készültél óvodás vagy kisiskolás korodban Anyák Napjára?! Bár az évek azóta teltek-múltak, és ma már bizonyára nem tanulsz verset erre a napra, azért az érzelmeidet nem kell, hogy véka alá rejtsd! Mutasd meg őszintén, hogy mennyire értékeled édesanyádat mindazért a szeretetért, ölelésért, bátorításért, önfeláldozásért és útmutatásért, amit kaptál tőle. 

A TATRATEA tökéletes választás Anyák Napjára is!

Aki már ismeri a TATRATEA egészen egyedülálló, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, gyógynövényes-gyümölcsös likőrvariációit, az tudja, ez nem csupán egy ital; hanem egy olyan különleges, prémium élmény, amely összeköti a múlt és a jövő, a tradíció és a modern kor spirituális energiáit. 

Az elegáns díszdobozos Hibiszkusz & Vörös tea ízváltozat valóban egyedi, ünnepi választás. Vörös teával dúsított, hibiszkusz és meggy kivonatokkal készült, természetes antioxidánsokban gazdag, enyhén savanykás ízű, gyönyörű rubinvörös színű likőr, amely páratlanul virágos ízvilágával is lenyűgözi az érzékeket.

Prémium élmény TATRATEA díszdobozban

A stílusos és elegáns díszdobozban ráadásul még 2 db eredeti, TATRATEA emblémával ellátott, klasszikus kupicát is találunk, amelynek formája és motívumai az új élet teremtését és a forrás belsejéből kifelé áramló energiát szimbolizálják.

Ha szeretnéd valami igazán különleges és eredeti itallal meglepni édesanyádat, akkor válaszd a TATRATEA limitált szériás, díszdobozos kiadását, és ne felejtsd el hozzáfűzni a varázsszavakat: “Szeretlek Anya! Nagyon szeretlek!”

Ne feledd, idén erre a napra mi is különleges meglepetéssel készülünk: 25 000 Ft feletti rendelés esetén egy exkluzív, díszdobozos Hibiszkusz & Vörös tea ízű TATRATEA csomaggal ajándékozunk meg, hogy az ünnep pillanata még emlékezetesebb legyen.

Tudtad?!

Az ital eredeti neve Tatranský čaj (magyarul: Tátrai Tea), amelynek tradicionális, ősi receptjét a Magas-Tátrában élő pásztorok és favágók kísérletezték ki. Az izgalmas ital a kivételesen tiszta alkohol, a hegyvidéken honos gyógynövények természetes kivonatainak, valamint az egyedi ízesítésekhez használt gyümölcskivonatok, gyümölcspárlatok és a Magas-Tátra színtiszta forrásvizének esszenciája.

A tea és a gyógynövények kivonatát először tölgyfahordóban érlelik, majd a szűrés után legalább 8 héten át pihentetik, végül palackozzák.

Webáruházunkban jelenleg 10-féle ízben kapható, a változatok alkoholtartalma széles skálán mozog 22%-tól 72%-ig. Azonnal felismerhető a védjegyként is szolgáló, jellegzetes, termoszra emlékeztető palackjáról, amelyen az ősi szláv hiedelemvilág és jelképrendszer spirituális energiát adó szimbólumai elevenednek meg!

Keresd a TATRATEA termékeket különleges ízekben a Heinemann webshopban - rendelj online, kényelmesen, kedvező áron!Hírek

expand_less