A LEGENDÁS ROCKSZTÁR, SIR ROD STEWART BEMUTATJA A WOLFIE'S WHISKYT MAGYARORSZÁGON

A LEGENDÁS ROCKSZTÁR, SIR ROD STEWART BEMUTATJA A WOLFIE'S WHISKYT MAGYARORSZÁGON

A zeneipar ikonja, Sir Rod Stewart 2024 tavaszától hozza el whiskyjét MAGYARORSZÁGRA. A 2023-ban piacra kerülő Wolfie's Whisky egy blended skót whisky, amely megtestesíti "a Cockney Scotsman" hírnevét (Londolni munkásosztály sleng nyewlvezete), és tiszteleg a Sir Rod skót öröksége és a pimasz csirkefogó imidzsének.

A whisky bevezetése összhangban van a rocksztár közelgő turnéjával / koncertjével, mely június 22-én lesz látható az MVM DOM-ban.

A Wolfie's-t úgy tervezték, hogy tükrözze Rod rock 'n' roll örökségét, és a legendás zenésznek a Faces-szel töltött pokoli napjait.

"A Wolfie's egy csibész dolog, és már egy korty visszarepít a régi szép időkbe. Finomra hangolt és tökéletesen kiegyensúlyozott, jéggel és kedvenc koktélodba keverve egyaránt élvezetes" - mondja Rod.

"Remek ital, akár a barátaiddal bulizol, akár egy kelta győzelmet ünnepelsz, akár a családdal együtt nosztalgiázol. Számomra a Wolfie's a pajkosabb napjaim gondtalan viselkedését és az izgalmat ábrázolja, amit az élet még mindig tartogat - hadd peregjenek azok a szép idők!" - mondta.

A Wolfie's skót whisky (40% ABV) csodálatosan kiegyensúlyozott ital, a melengető fahéj, friss vanília és sült alma ízeivel. A whisky finom íze édes tőzeg és szirupos körte, majd kandírozott citrushéjjal és gyengéd tölgyfafűszerekkel zárul.

A Wolfie's a rock 'n' roll gyökerek, az amerikai zene és a skót örökség egyedülálló keverékével valami újat hoz a skót whisky piacra. A Loch Lomond partjainál egy több évtizedes whiskykészítési tapasztalattal rendelkező szakértői csapat párolja a Wolfie's -t, amelynek szívében valóban Skócia áll.

Az üveg alján a Rod 1991-es Vagabond Heart című albumának nyitódalára utaló "Rhythm of My Heart" felirat olvasható. Rod a dal feldolgozásával saját skót örökségére utal, mivel a dallamot a Loch Lomond című hagyományos népdalból vette át.

Rod Stewart-ról:

Rod Stewart a zene történetében az egyik legtöbb lemezt és kislemezt értékesítő előadó, a becslések szerint 250 millió eladott lemezzel és kislemezzel világszerte. Jellegzetes hangja, stílusa és dalszerzői munkássága a könnyűzene minden műfaján átível, a rock, a folk, a soul, az R&B és még a Great American Songbook műfaján is; ezzel egyike azon kevés sztároknak, akik karrierjük minden évtizedében listavezető albumokkal büszkélkedhetnek.

Rod emellett, az iparág legmagasabb kitüntetéseit érdemelte ki, többek között kétszer is bekerült a Rock and Roll Hall of Fame-be, az ASCAP alapítói díjat kapott a dalszerzésért, New York Times bestseller írói díj, Grammy™ Living Legend, 2016-ban pedig hivatalosan is "Sir Rod Stewart" lett, miután a Buckingham Palotában lovaggá ütötték a zenei munkásságáért és a jótékonykodásért tett szolgálataiért.

Hírek

expand_less