Fizz Water bodza-levendula

Ár (bruttó): 399 Ft
Egységár: 532 Ft/liter
 • Márka:
 • Karton kiszerelés:
  12 db
 • Bruttó ár:
  399 Ft
 • Űrtartalom:
  0,75 liter
 • Ország:
  Magyarország

Részletes termékleírás

BODZA-LEVENDULA ÍZŰ TERMÉSZETES FORRÁSVÍZ ALAPÚ ENYHÉN SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL. 750ml

Összetevők: természetes forrásvíz, szén-dioxid, cukor, citromsav,  természetes aromĂk,

színezék: antocián

A Fizz Watert a latin-amerikai országok kedvelt frissítőjét, az “aguas frescas” ihlette; hideg gyümölcsös vizet jelent. A kiváló hűsítők a legjobb trópusi gyümölcsök és zöldségek kombinációjával készülnek és a latin-amerikai kultúra és már az Egyesült Államok déli területeinek is meghatározó itala.

Mi a kiváló, hazánkban is elérhető alapanyagokból válogatva alkottuk meg frissítőinket: eper, bazsalikom, levendula, bodza, uborka, alma és körte adja a Fizz Water vizek ízét és aromáját. Az ízpárokat gondosan válogattuk és olyan kombinációkat választottunk, ahol minden egyes domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés. Így kapta a piros eper párjául a friss bazsalikomot, a bodza az illatos levendulát, az uborka a fűszeres gyömbért az alma pedig a zamatos körtét.

A vizeket 100% természetes összetevőkből alkottuk meg egy lehelletnyi szén-dioxid hozzáadásával, és minimális cukortartalommal. Mindenki egészségére a Chernel-kertből.

Márka

Fizz Water

A Fizz Watert a latin-amerikai országok kedvelt frissítőjét, az “aguas frescas” ihlette; hideg gyümölcsös vizet jelent. A kiváló hűsítők a legjobb trópusi gyümölcsök és zöldségek kombinációjával készülnek és a latin-amerikai kultúra és már az Egyesült Államok déli területeinek is meghatározó ital

Tovább a márkaoldalra
expand_less