Cégünk, a Heinemann Testvérek Kft. 1992-es megalakulása óta meghatározó szereplője a magyarországi minőségi italpiacnak. Nevünket anyacégünkről, a Gebr. Heinemann-ról kaptuk, ami egy több, mint 100 éves múlttal....
A Nagy Bajuszú Jász Laci Pincéje szórakozás, kísérlet, önmegvalósítás és “renitenskedés”, Somló kereteinek feszegetése és tágítása.
Laci az ősi grúz borkészítési technológiában hisz és magáról elnevezett márkájában kifejezetten spontán erjedt és hosszan héjon tartott natúr ill. narancsborokat készít.
A Salto Mortale Zöldveltelini narancsbor, teljes héjon és a kocsány felén erjesztve és tartva 60 napig. A kocsányból származó zöldes ízek szépen integrálódnak, a Zöldveltelini fajtajellege a készítési technológia miatt és már eleve a borvidék miatt nem annyira élesen detektálható de ropogós savak és fehérborsos fűszeressége azért tetten érhető a borban. Még érlelhető, de már élvezettel kóstolható.