Cégünk, a Heinemann Testvérek Kft. 1992-es megalakulása óta meghatározó szereplője a magyarországi minőségi italpiacnak. Nevünket anyacégünkről, a Gebr. Heinemann-ról kaptuk, ami egy több, mint 100 éves múlttal....
"A nagy bajuszú Jász Laci" Pincéje szórakozás, kísérlet, önmegvalósítás, renitenskedés, Somló kereteinek feszegetése, tágítása.
Laci a borkészítésben a több, mint 500 éves grúz metódust alkalmazza természetesen bio-organikus szőlőműveléssel. Borai egészen más dimenzióban értelmezhetőek, mint amit megszokhatott az átlag borfogyasztó. A kvevrit (agyag amfora) leszámítva grúz módszer szerint készült a bor 6 hónap héjon tartással ráadásul kén hozzáadása nélkül amiből egy egészen különleges stílus születik. A narancssárga szín, a kissé füstös, karamellizált narancshéjas illatok után a szájban citrusos savak és érett almás karakter fogad, hosszú lecsengéssel és karakteres tanninokkal.
Ha valami igazán különleges borra vágyik a natúr világból akkor ne keressen tovább.