Tatratea 67% Alma & Körte Tea Likőr 0,7 L

Ár (bruttó): 13 299 Ft
Egységár: 18 999 Ft/liter
 • Márka:
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Alkoholfok:
  67 %
 • Ország:
  Szlovákia
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Bruttó ár:
  13 299 Ft
 • Súly:

Részletes termékleírás

Képzeld el a karácsonyt, ahogy az almás rétes illata betölti az egész szobát. Ez pontosan az az illat, amit érezni fogsz, amikor az alma-körte ízesítésű Tatratea-t felbontod. Az alma, a körte, a vanília és a fahéj tökéletes egyvelege egyből elvarázsol bárkit, aki kicsit is vonzódik a tradicionális ízekhez.

Webáruházunk összes Tatratea terméke

Márka

Tatratea

Az ital eredeti neve Tatranský čaj (magyarul: Tátrai Tea), receptjét a Magas-Tátrában élők kísérletezték ki annak érdekében, hogy a magashegységben uralkodó kellemetlen időjárás ellenére mindig fel tudják melegíteni magukat és az odalátogató vendégeket.

Ehhez egy erős alkoholtartalommal rendelkező, forró teakeveréket álmodtak meg, amihez a gyógyhatás érdekében speciális, gyógynövényes likőrt kevertek. Ez a recept képezi a mai Tatratea alapját is.

Jelenleg többféle ízben kapható, a változatok alkoholtartalma széles skálán mozog. Tartalma fekete és fehér teák, növényi kivonatok és gyümölcskivonatok összessége.

A tea és gyógynövények kivonatát először tölgyfahordóban érlelik, majd következik a kivonás és a szűrés, ezt pedig egy 8 hetes érlelési folyamat követi. Az érlelés után az italt pihentetik, majd palackozzák.

A Tatratea megjelenése az évek folyamán több alkalommal változott. Eredeti, átlagos külsejű üvegét végül egy termoszra emlékeztető, igazán egyedi, védjegyként is jól működő palackra cserélték.

A nyár slágerei az elképesztően finom, frissítő TATRATEA koktélok: https://www.heinemann.hu/tatratea-koktelok

Tovább a márkaoldalra
expand_less