Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Tatratea 52% Eredeti Tea Likőr 0,7 L

Ár (bruttó): 11 299 Ft
Egységár: 16 141 Ft/liter
 • Márka:
 • Ország:
  Szlovákia
 • Bruttó ár:
  11 299 Ft
 • Alkoholfok:
  52 %
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Súly:

Részletes termékleírás

Egyedülálló, tea alapú gyógynövénylikőr, mely kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Az ital a kivételesen tiszta alkohol, az első osztályú fekete tea, a hegyvidék gyógynövényeinek természetes kivonatainak, gyümölcskivonatok és gyümölcspárlatok, cukor és a  Magas-Tátra forrásvizének esszenciája.

Márka

Tatratea

Az ital eredeti neve Tatranský čaj (magyarul: Tátrai Tea), receptjét a Magas-Tátrában élők kísérletezték ki annak érdekében, hogy a magashegységben uralkodó kellemetlen időjárás ellenére mindig fel tudják melegíteni magukat és az odalátogató vendégeket.

Ehhez egy erős alkoholtartalommal rendelkező, forró teakeveréket álmodtak meg, amihez a gyógyhatás érdekében speciális, gyógynövényes likőrt kevertek. Ez a recept képezi a mai Tatratea alapját is.

Jelenleg többféle ízben kapható, a változatok alkoholtartalma széles skálán mozog. Tartalma fekete és fehér teák, növényi kivonatok és gyümölcskivonatok összessége.

A tea és gyógynövények kivonatát először tölgyfahordóban érlelik, majd következik a kivonás és a szűrés, ezt pedig egy 8 hetes érlelési folyamat követi. Az érlelés után az italt pihentetik, majd palackozzák.

A Tatratea megjelenése az évek folyamán több alkalommal változott. Eredeti, átlagos külsejű üvegét végül egy termoszra emlékeztető, igazán egyedi, védjegyként is jól működő palackra cserélték.

A nyár slágerei az elképesztően finom, frissítő TATRATEA koktélok: https://www.heinemann.hu/tatratea-koktelok

Tovább a márkaoldalra
expand_less