Silk & Spice

ÚGY GONDOLJUK, HOGY AZ ÉLET SOKKAL FINOMABB EGY KIS KALANDDAL. TE MIT GONDOLSZ?

MIÉRT A SILK & SPICE?

Amikor egy palack Silk & Spice-t választasz, akkor egy olyan ízvilágot élvezhetsz, amelyet csapatunk gondosan állított elő a legjobb szőlőfajtákból, amelyeket Portugália legfontosabb szőlőültetvényein termesztettünk.

Borainkat a különböző szőlőfajták keverésének művészete alapján készítjük, azzal a céllal, hogy könnyen fogyasztható, egyedi és kivételes ízvilágú borokat hozzunk létre.

Azok számára ajánljuk, akik valami nagyobb dolog részesei szeretnének lenni - ízeink más kultúrákba, tájakra és időbeli pillanatokba repítenek el, a felfedezés jegyében.

CÉLUNK

Fedezd fel márkánk lényegét új kiáltványvideónkban. Meghívunk, hogy tekintsd meg, mi inspirál minket, elkötelezettségünket azok iránt, akik minket választanak, és a szeretetet, amelyet minden egyes borunkba beletöltünk. Csatlakozz hozzánk ezen az egyedülálló utazáson, ahol az ízek találkoznak a szenvedéllyel, és ismerd meg, mi ösztönöz minket arra, hogy következetesen a kiválóságra törekedjünk boraink készítésének művészetében.

A TÖRTÉNETE

A legendás portugál felfedezők inspiráltak minket, akik az óceánokat is megjárták, hogy a Selyemút úttörői legyenek, és felfedezéseiket megosszák a világgal. Vasco da Gama 1498-as, a Jóreménység-fokot megkerülő útja volt az, amely a 15. században formálta a történelmet, és az új világok és ízek felé nyitotta meg az utat. Ugyanez a felfedező szellem van a Silk & Spice minden egyes palackjában, mintha egy világkörüli utazásra indulnánk.

Portugália különböző borvidékein termő őshonos szőlőfajtákat keverjük, hogy a tiszta selyem és az intenzív fűszeres aromák íze egyetlen kortyban megtestesítse a kaland érzését. Könnyen fogyasztható borokat, amelyek tökéletes párosításai a következő úti céljának, most felfedezheti. A csillagok alatt töltött éjszakáktól kezdve az otthoni vacsorán át a szeretteinkkel való együttlétig, vagy egy nyüzsgő városi pillanatig.

KI ÁLL A SILK & SPICE MÖGÖTT?

A Silk & Spice-t a Sogrape - Portugália vezető borászati vállalata - állítja elő. A Sogrape nevéhez több, mint 80 éve kiváló minőségű, díjnyertes borok előállítása fűződik, és a Silk & Spice büszkén tartozik ezek közé. Szőlőültetvényeink az ország fő bortermő vidékeit fedik le, mivel borászcsapatunk egész évben a legjobb szőlőbeszállítókkal együttműködve hozza létre a tökéletes Silk & Spice keverékeket.

expand_less