Sierra Tequila Blanco tequila 0,7 l

Ár (bruttó): 8 399 Ft
Egységár: 11 999 Ft/liter
 • Márka:
 • Ország:
  Mexikó
 • Súly:
 • Bruttó ár:
  8 399 Ft
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Alkoholfok:
  38 %

Részletes termékleírás

Eredeti mexikói tequila, mely a híres Jalisco tartományból származik. Kék agávéból készül, a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel. A kétszeri lepárlás eredménye ez a tüzes, méltán közkedvelt ital. Alkoholtartalom: 38%

Márka

Sierra Tequila

Sierra Tequila – Hecho en Mexico 

A Sierra Tequila a kitűnő minőség szinonimája, vagy ahogyan sokan emlegetik: „a legjobb dolog, ami egy sombrero alatt történhet!” 

És valóban, ha szeretnénk átérezni a napfényes Mexikó titokzatos, maja és azték hagyományokkal kevert kultúráját, valamint a mai napig izgalmas, vad történelmét, akkor nincs más dolgunk, mint megkóstolni egy kupica Sierra Tequilát.

A márka kizárólag eredeti, mexikói (egészen pontosan Jalisco tartomány 1500 m tengerszint feletti lankás hegyoldalain érett) agavé felhasználásával készül. A lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel végzett kétszeri lepárlás eredménye ez a tüzes és méltán közkedvelt ital. Illatát friss aromák, fűszeres és zöld jegyek dominálják az agavé nyersességével ötvözve.

Alkoholtartalma 40 százalék körüli, de a konkrét alkoholfoknál fontosabb minőségi jelző, ha a címkén a „100% agave” feliratot látjuk. Ez azt jelenti, hogy a tequila kizárólag kék agavé felhasználásával készült és ellenőrzött mexikói eredetű.

Az egyedi kialakítású palack, a miniatűr mexikói fejfedővel valamennyi ünnepi asztal egyedi díszítéseként is pompás látvány. Nem véletlen, hogy a Sierra Tequila a világ több mint 100 országában az egyik legnépszerűbb, piacvezető tequila.  Minőségét többek között a legrangosabb mexikói tequila versenyen is elismerték, amikor 2008-ban a Sierra Tequila Reposado aranyérmet nyert és ezzel elnyerte a "PREMIO MAYAHUEL 2008" kitüntetést.

Tovább a márkaoldalra
expand_less