Schlumberger Borok

A francia tradíciót követve a "Method Traditionelle", azaz a tradicionális pezsgőgyártási technológia alkalmazása a Schlumberger-módszer alapja a mai napig.

A különleges gyártási technológia eredményeként a Schlumberger rendkívüli az italok között igen alacsony hisztamintartalmával (a hisztamin felelős az italok elfogyasztása utáni fejfájásért), ezért fogyasztása után is garantált a jó közérzet fennmaradása.

A Schlumberger-módszer teszi lehetővé a kifejezetten kellemes, egyedülállóan karakteres és finoman gyöngyöző pezsgő előállítását. Könnyed, finom és tiszta - egy korty Schlumberger a legrangosabb eseményt is könnyeddé teszi, de frissítő hatású a nap bármely szakaszában.

Hírek

  • Viaszba zárt tökéletesség

    2019.01.18.

    - Azt tudtad - kérdezi barlangász barátom, aki mellesleg tárgyfotós is, ezért ő készítette a képeket a Maker's Mark-üvegről ehhez a cikkhez -, hogy az igazi viszkifanok tartanak otthon egy kis forrásvizet is az ital származási helyéről, mert ha ebből öntenek pár cseppet a pohárba, még autentikusabbá válik az ízélmény?

    tovább
  • PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

    2018.12.07.

    PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

    BESZÁMOLÓ A REAL COMPANHIA VELHA KÓSTOLÓRÓL

    Novemberben a Heinemann Testvérek Kft. szervezésében lezajlott egy igen nívósra sikeredett portói bor kóstoló, amit egy remek szakember tartott, aki nem más, mint a Real Companhia Velha cég jelenlegi tulajdonosa, Pedro Silva Reis.

    tovább