Megérkezett a különleges Scapegrace Uncommon gin széria

Megérkezett a különleges Scapegrace Uncommon gin széria

A vezető független lepárlóüzem, a Scapegrace bemutatja:

Az új kézműves szeszesital-kínálatát

(Auckland, NZ): Az ikonikus Kiwi szeszfőzde, a Scapegrace ismét váratlan dolgokat hozott az új, limitált kiadású kézműves szeszesital-kínálatával, az "Uncommon"-nal.

A Scapegrace 'Uncommon' a legújabb kategória a hazai hősök között. Az "Uncommon" a kézműves pálinkafőzés etikája szerint készült szeszes italok korlátozott választékát kínálja, és ez lesz az ötödik termékcsoport a gyártó cégtől.

A Scapegrace azt tervezi, hogy félévente új, limitált kiadású termékeket dob piacra. A mindössze 3000 egyedileg számozott palackkal ez a legújabb kiadás, melyek hamarosan népszerű és értékes termékekké válnak majd a gyűjtők körében.

A szezonális termékek és botanikai anyagok új-Zéland színterének igazi sokszínűségét mutatja be az első exkluzív kiadással, amely két teljesen különböző stílust képvisel, különböző régiókból, a szüreti szezon különböző időszakaiban. A Central Otago korai szüretelésű és a Hawkes Bay késői szüretelésű termékeit.

Minden egyes ritka gin külön botanikai profillal rendelkezik, amelyet a régió ihletett, beleértve a Central Otago-i nektarin, levendula, füstölt széna és virágpor változatos gyűjteményét, valamint a Hawkes Bay-i málnalevél, körte és olívabogyó sós vizét.

A Central Otago korai szüret friss, érett, fiatal ízeket hoz, míg a Hawkes Bay késői szüret enyhén édes, savanykás, maradandó aromákkal.

Mark Neal marketing igazgató és társalapító szerint: "Új-Zélandon élve végtelen mennyiségű érdekes botanikai anyaggal vagyunk körülvéve, amelyek bizonyos időszakokban, földrajzilag elszigetelve léteznek, de ezek a jellegzetességek azok, amelyek olyan változatos és igazán egyedi profilt adnak a terméknek."

Ehhez a projekthez a Scapegrace az iparág legendájával, Mikey Ball-lal (Ballin Drinks) működött együtt a technológiai fejlesztésében, de a jellegzetes szervírozásban is, így a nyárra időzített frissítő "hi ball" opciók keveréke adott lett, csakúgy mint a klasszikus koktélok néhány modern változata is a hosszabb éjszakákhoz.

Koktél ötletek:

Scapegrace Uncommon - Signatures Serves Central Otago korai szüretelése

Uncommon Early Harvest Hi Ball

 

50 ml Scapegrace Central Otago Early Harvest

150 ml Tonic Water 

Elkészítése: Keverd össze jégkockákkal, díszítsd friss mentával és citromhéjjal.


Bianca - A fehér Negroni ódája, mely könnyű és frissítő.

 

20 ml Scapegrace Central Otago Early Harvest

15 ml Vermut

Egy csipet narancs bitter Felöntve szódavízzel

Elkészítése: Töltsd a hozzávalókat egy hűtött pohárba, adj hozzá egy nagy kocka jeget, töltsd fel szódával, díszítsd grapefruit héjával és egy olajbogyóval.


Uncommon Late Harvest Hi Ball

 

50 ml Scapegrace Hawke’s Bay Late Harvest

150 ml Tonic Water 

Elkészítése: Keverd össze kockára vágott jéggel, díszítsd friss áfonyával.


Hawkes Bay Late Harvest Koktél

Karamu Sip (Martini) - A patakról kapta a nevét, amely egykor a nagyobb Ngaruroro folyó része volt, amely vizet és tápanyagot juttat a Havelock gyümölcsösökhöz, amelyek a körtéről és a csonthéjas gyümölcsökről híresek.

 

 50 ml Scapegrace Hawkes Bay Late Harvest

10 ml száraz vermut

Egy csipetnyi komlós keserű

Elkészítése: Keverd össze a hozzávalókat a keverőpohárba, és addig keverd, amíg a pohár át nem fagy. Szűrd át egy koktél pohárba és díszítsd egy kevés lime levéllel.

Hírek

expand_less