Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
A fenséges Mozart csokoládé likőr a Karácsony elmaradhatatlan kelléke

A fenséges Mozart csokoládé likőr a Karácsony elmaradhatatlan kelléke

Wolfgang Amadeus Mozart igazi csodagyerek volt, aki már öt évesen saját zongoradarabokat komponált. Szülővárosában, Salzburgban készítik a világ egyik legfinomabb csokoládé likőrjét, amely valóban méltó Mozart nevéhez, örökségéhez és zsenialitásához.

Persze csokoládé likőrt számos más helyen is készítenek a világban, de az 1954 óta Salzburgban működő, osztrák Mozart Distillerie GmbH szeszfőzde vitathatatlanul kuriózumnak és az egyik legismertebb névnek számít ezen a területen. 

Egy finom Mozart likőr maga a csokoládéba zárt szimfónia

A karácsonyi ünnepek elmaradhatatlan kísérőjének számító Mozart likőr egyedülálló összetételében a Madagaszkár szigetéről származó bourbon vanília, a Nyugat-Afrikából érkező különleges kakaó ritkaságok, a minőségi belga csokoládé, valamint még néhány további titkos összetevő is szerepel, amelyeket a cég természetesen különleges gyártási titokként őriz.

Miközben bármelyik Mozart likőr letisztult aromákból megkomponált, finoman kiegyensúlyozott ízharmóniáit kortyolgatjuk, a zseniális zeneszerző szellemiségével is könnyen azonosulhatunk.

Lélekemelő tiszta romantika, mesésen illeszkedő természetes harmónia és a tökéletesség csokoládéba zárt szimfóniájának élménye járja át testünket-lelkünket a fenséges ital ízlelgetése közben.

A Mozart Csokoládé Likőr üveg megjelenése kerek palackja és fényűző csomagolása miatt egyedi. Valójában egyik palack sem olyan, mint a másik, mivel a fóliás csomagolás mindig kissé változik.

Összességében egy csokoládé pralinéhoz hasonlít, ezért a Mozart csokoládélikőr egy bájos ajándék Ausztriából. Minden fajtának saját színkódja van, és a csokoládé ízének változatosságát képviseli.

Mozart likőr csomagolása

Mozart likőrkülönlegességek

A klasszikus ízvilág mellett tejcsokoládé, fehér csokoládé, eper, kávé, pumpkin spice és dark chocolate ízesítésű likőrökből is válogathatunk.

Az elmúlt néhány évben az etalonnak számító Mozart Chocolate Cream likőr mellé számos új, különleges ízvilágú változat is érkezett, amelyek máris meghódították a hazai fogyasztók szívét.

A tejszínes, krémes alaphoz ugyanis egyedi módon, fenséges élményt nyújtó ízkompozíciókat társítottak a márka mesterei.

Valamennyi Mozart csokoládé likőrben átélhetjük a finoman olvadó csokoládé és a friss tejszín találkozásának élményét, amelyet a különféle egyedi variánsokban fehér csokoládé, étcsokoládé, eper, kávé illetve fűszeres sütőtök ízekkel megspékelve és ellenállhatatlanná varázsolva élvezhetünk ki.

Az eredeti Mozart likőröket fogyaszthatjuk önmagában, ízlés szerint jégre töltve, valamint édesen csábító koktélokban és természetesen “original salzburger” módra, azaz az ebéd vagy az ünnepi vacsora utáni kávéval is.

 

Hírek

 • A varázslat íze: Fedezd fel a Harry Potterből megismert Bogoly Berti féle Mindenízű Cukorkát, Gyereknap alkalmából!

  A varázslat íze: Fedezd fel a Harry Potterből megismert Bogoly Berti féle Mindenízű Cukorkát, Gyereknap alkalmából!

  Ahogy közeledik a Gyereknap, május 28-án, érdemes olyan különleges ajándékot keresni, amely minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet is elvarázsol. 

  A Harry Potter világa nem csak a mágia és a különleges lények miatt ejti ámulatba rajongóit, hanem a megannyi érdekes és különleges édesség miatt is, ami az egyszerű, hétköznapi muglik életében is népszerűvé vált a Bogoly Berti féle Mindenízű Cukorka, melyeknek íze minden képzeletet felülmúl.  tovább
 • Ünnepi ír ínyencségek - Szent Patrik napjára!

  Ünnepi ír ínyencségek - Szent Patrik napjára!

  Március 17-én hagyományosan a világ minden pontján zöldbe öltözött emberek lepik el az utcákat: az írek, az ír származásúak, valamint az írekkel szimpatizálók hatalmas dínom-dánommal ünneplik Szent Patrik napját. A Heinemann kínálatában is számos ír különlegességet találhatunk, a Connemara ír whiskeytől kezdve a Baileys likőrös pralinékon át a Guiness sörös, trüffelkrémes csokigolyókig, amiket ilyenkor mindenképp érdemes kipróbálni.

  tovább
expand_less