A Louis Roederer pezsgőmárka ismét a

A Louis Roederer pezsgőmárka ismét a "Világ legelismertebb pezsgőmárkája"lett!

Drinks International 2024 Awards díjátadón,

a Louis Roederer az 5. egymást követő évben is a "Világ legelismertebb pezsgőmárkája" lett

Reims, 2024. március 7. - A rangos díj 2024-es kiadásakor az iparág vezető szakértőiből álló nemzetközi zsűri ismét a Louis Roederer-t tüntette ki a "Világ legelismertebb pezsgőmárkája 2024" címmel.

A Frédéric Rouzaud által vezetett családi pezsgőház örömmel és alázattal fogadja, hogy immár ötödik éve kapja meg ezt a rangos díjat. Ez egy fantasztikus elismerés a Roederer-csapat elkötelezettségének és kemény munkájának a szőlőültetvényeken és a pincékben egyaránt.

Amikor március 5-én kihirdették a díjazottakat, Giles Fallowfield újságíró, aki minden évben felügyeli a díjátadót, méltatta a Rodererer "kiválóság iránti vágyát, amely összekapcsolódik a kísérletezés és az újra feltalálás vágyával [...], ami a változó éghajlatra reagálva a 242. kollekció multi évjáratú cuvée létrehozásához vezetett".

Giles Fallowfield ezután idézte Jean-Baptiste Lécaillon-t, a Roederer pincemesterét, aki két másik válogatás kollekció (2018-as 243. és a 2019-es 244.) bemutatóján beszélt: "Most már korábban szüretelünk, és érettebb és egészségesebb gyümölcsöket kapunk. [...] Az iskolában tanult összes szabály okafogyottá vált, sok mindent újra kell tanulnunk és meg kell kérdőjeleznünk ahhoz, hogy friss pezsgőt hozzunk létre. [...] ami az igazi rugalmasságot tükrözi."

A sommelier-kből, kiskereskedelmi vásárlókból, importőrökből, borszakértőkből, borászokból és újságírókból - köztük a borvilág legismertebb neveiből - álló zsűri a borok és a termelés minősége és következetessége, a márkastratégia és a marketing koherenciája, az ár-érték arány, a pezsgőház iránti tisztelet és csodálat, valamint a márka erőssége a társaihoz képest határozza meg a rangsort.

A Drinks International teljes rangsorát megtekintheti-> itt

Tekintse meg az áltunk forgalmazott ROEDERER termékeket:

UGRÁS A DOMAINES OTT TERMÉKEKRE!

UGRÁS A ROEDERER TERMÉKEKRE!

A Louis Roederer ajánlása

Az 1776-ban Reimsben alapított Louis Roederer egy független családi pezsgőház, amelynek élén Frédéric Rouzaud áll. A Louis Roederer és a Cristal pezsgők gyártása mellett a Louis Roederer tulajdonában van a Deutz pezsgő, a Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande (Grand cru classé de Pauillac), a Château de Pez (Saint-Estèphe) és a Maison Descaves Bordeaux-ban; Domaines Ott* Provence-ban, Delas Frères a Rhône-völgyben, Porto Ramos Pinto Portugáliában és Kaliforniában a Roederer Estate, Scharffenberger Cellars, Domaine Anderson, Merry Edwards Winery és Diamond Creek Vineyards. Mindezek a birtokok és pincészetek most a Roederer Kollekció zászlaja alatt egyesültek.

 

A Louis Roederer pezsgőház több mint 20 éve elkötelezett a fenntartható szőlőtermesztés mellett, és 250 hektárnyi szőlőültetvénnyel rendelkezik, amelyből 135 hektár bio minősítéssel rendelkezik.

A NEMZETKÖZI ZSŰRI TAGJAI

Több mint 300 borszakértő:

- Sommelier-k, kis- és nagykereskedők,   

- Borszakírók

- Bormesterek

KRITÉRIUMOK

- A márka pezsgőinek minősége és állandósága, különösen a nem évjáratú pezsgők esetében.

- A márkaépítés és a marketing erőssége

- a kínálatban kínált ár-minőség arány.

- Mennyire tiszteli és csodálja a pezsgőházat?

- Mennyire erős a márka a társaihoz képest?

Rangsor 2024

  1. LOUIS ROEDERER
  2. KRUG
  3. BOLLINGER
  4. BILLECART-SALMON
  5. POL ROGER
  6. DOM PERIGNON
  7. CHARLES HEIDSIECK
  8. RUINART
  9. TAITTINGER
  10. PERRIER-JOUËT

Hírek

expand_less