Kényeztető és élvezetes ajándékok Valentin-napra

Kényeztető és élvezetes ajándékok Valentin-napra

Eldöntötted már, hogy idén mit ajándékozol kedvesednek Valentin napra? 

Ha még nem született meg a döntés, engedd meg, hogy néhány biztos tippel segítsünk Neked!

Mi a legfontosabb szempont a Valentin-napi ajándék kiválasztásánál?

Mivel a Valentin-nap hagyományosan a szerelem, az összetartozás és a meglepetések ünnepe, ezért ilyenkor különösen is fontos, hogy ajándékunk személyes, emocionális és minőségi legyen! A szerelmünk ünnepére kiválasztott ajándéknak tükröznie kell a párunk felé irányuló érzelmi kapcsolat mélységét, szóval legyen romantikus, figyelmes és szívhez szóló.

A Heinemann webshopjából válogatva, Valentin-napi kényeztetésnek különösen javasoljuk a különféle alkoholos édességeket, csokoládékat és pralinékat. A csokoládé évszázadok óta ismert szerelmi vágyfokozó, hiszen nemcsak érzéki élményt nyújt, de endorfinokat is felszabadít testünkben, amely fokozza az örömérzetet. Egy kevés alkohollal párosítva pedig ez a hatás megduplázható.

Hasonlóan népszerű és biztos sikert garantáló ajándék lehet egy üveg prémium minőségű bor, különleges pezsgő vagy exkluzív krémlikőr. A Heinemann webshopban most több mint 100-féle extra ajánlattal készültünk a szerelmesek ünnepére, amelyek közt megtalálhatók a legfinomabb hazai, tokaji és villányi borok, az érzéki és kényeztető Bailey’s, Guinness, Jim Beam, Goldkenn és Guylan pralinék valamint a legnemesebb Schlumberger, Codorniu, Zonin és Champagne Rotschild pezsgő és prosecco különlegességek is. 

A fenséges Mozart likőr: a csokoládéba zárt szerelmi vallomás

Élvezzétek ki a Valentin-nap kellemes hangulatát, és tegyétek felejthetetlenné a lassú, élvezetes pillanatokat egy-egy pohár Mozart likőrrel, melynek egyedülálló összetételében a Madagaszkár szigetéről származó bourbon vanília, a Nyugat-Afrikából érkező különleges kakaó ritkaságok, a minőségi belga csokoládé, valamint még néhány további titkos összetevő is szerepel. 

Valamennyi Mozart csokoládé likőrben átélhetjük a finoman olvadó csokoládé és a friss tejszín találkozásának élményét, amelyet a különféle ízvariánsokban fehér csokoládé, étcsokoládé, eper, kávé illetve fűszeres sütőtök aromákkal ellenállhatatlanná varázsolva élvezhetünk.

 Feeney’s Irish Cream, a lágy tejszín és a nemes ír whiskey násztánca 

Vadító romantikára és kényeztető harmóniára vágysz? Az eredeti és utánozhatatlan ír Feeney’s Irish Cream krémlikőrben a vágy és a tökéletes szenvedély találkozik: a krémesen lágy, édes tejszín és a fékezhetetlen, buja ír whiskey násztáncának élménye járja át testünket-lelkünket minden kortyban. 

Fogyaszthatjuk behűtve, jégkockákra töltve, de kedvenc desszertünk ízesítéséhez is kiváló választás. 

Az eredeti ír Feeney’s Irish Cream krémlikőrökhöz most Valentin-napi meglepetésként 2 exkluzív, brandingelt poharat is adunk ajándékba.

Élményekben gazdag, szerelmes Valentin-napot kívánunk!

Egy jó Valentin-napi ajándék kiválasztása nem csak az anyagiakon múlik, hanem a szívvel és gondoskodással választott élményen keresztül kifejezett érzelmek teszik tökéletessé. 

Fejezd ki érzéseidet, add át magad a romantikának és válassz igazi ajándékot a Heinemann kínálatából!

Hírek

expand_less