Jura 21 éves Tide whisky 0,7l

Akciós ár (bruttó): 74 999 Ft
Ár (bruttó): 84 999 Ft
Egységár: 107 141 Ft/liter

Szín: szaténfa mézarany.

Illat: citromtorta, krémes karamell, körte, fanyar grapefruit, túlérett banán, gyömbéres keksz

Íz: macaroon, szegfűbors, mézeskalács, frangipán, fehér csokoládé, marcipán, citromtúró, füstölt kókuszdió.

Ön ennyivel jár jól: 10 000 Ft
 • Márka:
 • Súly:
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Ország:
  Skócia
 • Bruttó ár:
  84 999 Ft
 • Bruttó akciós ár:
  74 999 Ft
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Alkoholfok:
  46,7 %

Részletes termékleírás

Exkluzív 21 éves egyedülálló maláta: nem hidegen szűrt, természetes színű, 46,7%-os alkoholtartalommal palackozva.

TERMÉK TÖRTÉNETE

Szigeti otthonunk hatalmas erdejében könnyű elveszíteni az időérzékünket. De ha megállunk egy pillanatra ebben a gyönyörű vadonban, és hallgatjuk a csendet, az egyetlen hallható hang, ami érzékelhető: a hullámzás. Akárcsak a hordóinkban lévő whisky, ez is ellenállhatatlanul emlékeztet az idő erejére.

HORDÓ INFORMÁCIÓI

Édes és füstös 21 hosszú évnyi érlelésnek köszönhetően, először amerikai fehér tölgyfa ex-bourbon hordókban, majd kézzel válogatott szűz amerikai fehér tölgyfahordókból származó fűszeres karakterrel finomítva.

ÍZJEGYEI

Szín: szaténfa mézarany.

Illat: citromtorta, krémes karamell, körte, fanyar grapefruit, túlérett banán, gyömbéres keksz

Íz: macaroon, szegfűbors, mézeskalács, frangipán, fehér csokoládé, marcipán, citromtúró, füstölt kókuszdió.

BRAND TÖRTÉNETE

Üdvözöljük Jurában. Skócia nyugati partjaitól néhány mérföldre található szigetünk, távoli, néha vad, de mindig gyönyörű. Nagyjából 212 szigetlakó otthona, egy út, egy kocsma, egy szeszfőzde. 1810 óta ez az egyedülálló szigeti maláta a legnagyobb vállalkozásunk és egyben a legnagyobb dicsőségünk is, amelynek megalkotása a szigetünk, a népünk és a whisky közötti megbonthatatlan kötelék középpontjában áll.

KÖZÖSSÉGÜNK

Jura szigetén a közösséget gaelül 'Diurach' néven emlegetik, ami azt is jelenti, hogy erős. A diurachok hisznek abban, hogy minden lehetséges. Elvégre vannak könnyebben megközelíthető helyek is, ahol whiskyt lehet készíteni. Ugyanez a szellemiség folyik a Jura Single Malt Scotch Whisky lepárlásában is, ami olyan tulajdonságokkal ruházza fel, mint semmi más.

A SZIGETÜNK

Skóciának sok szigete van, de Jura szigete nem hasonlít semm máshoz. Több mint 6000 gímszarvasnak és mintegy 200 szigetlakónak ad otthont, és csak egy út, egy kocsma és egy szeszfőzde van a szigeten.

A JURA WHISKY

Gyártási folyamatunk három kulcsfontosságú eleme lehetővé teszi számunkra, hogy egy édes és finoman füstös házi stílusú Single Malt Scotch Whisky-t hozzunk létre egy kiegyensúlyozott és könnyen fogyasztható ízvilággal.

Márka

Jura

Jura, egy aprócska zord sziget Skócia nyugati partjainál. Csupán 60 mérföldre található a partoktól, mégis mintha egy egész világ választaná el. Skócia számos szigettel büszkélkedhet, de nincs még egy olyan, mint Jura. A sziget nyugati partjait az Atlanti óceán hullámai tépázzák, szinte megközelíthetetlenné téve a szigetet, míg a keleti oldal homokos öblei a fókák és a hattyúk kedvelt pihenőhelye. Lápvidékek, hangák és harasztok mellett a „Paps of Jura” magaslatai uralják a sziget misztikus látképét.

Tovább a márkaoldalra
expand_less