Jim Beam

Készítsd el egyedi Jim Beam címkédet! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megvásárolod a Jim Beam White 0,7 literes whiskeyt a webshopból és a válasz e-mailben kapott instrukciók alapján megtervezed saját, egyedi címkédet, amit a beküldés után pár nap múlva kézbe is foghatsz!

Vágj bele --> https://www.heinemann.hu/jim-beam-0-7-l-whiskey

Jim Beam egyedi címkével kapcsolatos kérdéseket az alábbi telefonszámon és e-mail címen fogadjuk:

+36 70/779-7988

mylabel.jimbeam@bettery.hu

Nincs még egy olyan bourbon, mint a Jim Beam!

„Barátként jöttél, családtag lettél” – hangzik a legendás Jim Beam márka mottója, amely az ősi receptúrák és a tradíciók elkötelezett híve. Az eredeti „Kentucky Straight Bourbon Whiskey” immár több, mint 200 éve ugyanannak a családnak a munkáját dícséri, ráadásul az eltelt két évszázad alatt az alaprecept sem sokat változott. A világ legkedveltebb bourbonje ma is legalább 51% kukoricából és friss, helyi vasmentes forrásvízből készül, amely égetett fehér tölgyfahordókban legalább 4 éven keresztül érlelődve nyeri el utánozhatatlan karakterét.

A Jim Beam szinte mérnöki precizitással ügyel a részletekre is: például 90 éve ugyanazt az élesztőtörzset használják a fermentációs folyamatban is, hogy a Jim Beam minden kortya évről-évre ugyanazt a csúcsminőséget adja a rajongóknak. A másik nagy praktika a brandnél a szénnel kiégetett tölgyfahordós érlelésben rejlik. Ennek köszönhetően gazdagabb ízekkel és mélyebb színekkel rendelkezik a párlat. A Jim Beam különösen kellemes, lágy aromái vaníliás és karamelles, krémes aromákkal bűvölik el a bourbon whiskey híveit. Általánosságban elmondhatjuk, hogy minél hosszabb ideig érlelik a bourbont szénnel kiégetett tölgyfahordóban, annál kellemesebbé válik a karaktere. Mivel Kentuckyban elég szélsőséges az éghajlat, így egészen más intenzitással és karakterrel érnek a párlatok, mint mondjuk egy mérsékeltebb országban, például Skóciában.

Ihatjuk tisztán vagy szódával, jéggel, kólával esetleg egy pompás koktél formájában – nincs rossz választás, csak fogyasszuk felelőséggel! 

expand_less