Inniskillin Borok

Az Inniskillin borászat a világ piacvezető kanadai jégbor termelője. Kanada két legjelentősebb borvidékén találhatóak ültetvényeik, Niagara Falls-ban és Okanagan-ban.

A borászatot 1975-ben alapította Karl J. Kaiser és Donald J.P. Ziraldo, övék lett az első hivatalosan bejegyzett ontario-i borászat. 1984-ben készítettek először jégbort, néhány évvel később pedig már nemzetközi díjakat is nyertek ezzel a bortípussal. Sikereiken felbuzdulva számos kanadai borászat kezdett el jégbor készítéssel foglalkozni.

Hírek

 • Viaszba zárt tökéletesség

  2019.01.18.

  - Azt tudtad - kérdezi barlangász barátom, aki mellesleg tárgyfotós is, ezért ő készítette a képeket a Maker's Mark-üvegről ehhez a cikkhez -, hogy az igazi viszkifanok tartanak otthon egy kis forrásvizet is az ital származási helyéről, mert ha ebből öntenek pár cseppet a pohárba, még autentikusabbá válik az ízélmény?

  tovább
 • PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

  2018.12.07.

  PORTÓI VARÁZSLAT MAGYARORSZÁGON

  BESZÁMOLÓ A REAL COMPANHIA VELHA KÓSTOLÓRÓL

  Novemberben a Heinemann Testvérek Kft. szervezésében lezajlott egy igen nívósra sikeredett portói bor kóstoló, amit egy remek szakember tartott, aki nem más, mint a Real Companhia Velha cég jelenlegi tulajdonosa, Pedro Silva Reis.

  tovább