Inniskillin Borok

Az Inniskillin borászat a világ piacvezető kanadai jégbor termelője. Kanada két legjelentősebb borvidékén találhatóak ültetvényeik, Niagara Falls-ban és Okanagan-ban.

A borászatot 1975-ben alapította Karl J. Kaiser és Donald J.P. Ziraldo, övék lett az első hivatalosan bejegyzett ontario-i borászat. 1984-ben készítettek először jégbort, néhány évvel később pedig már nemzetközi díjakat is nyertek ezzel a bortípussal. Sikereiken felbuzdulva számos kanadai borászat kezdett el jégbor készítéssel foglalkozni.

Hírek

 • STROH RUM - RECEPTEK 2. - Szendrei Bencétől

  2018.04.03.

  Ahogy ígértük, jelentkezünk a 2. szuper STROH RUM recepttel, ami számunkra is nagy meglepetés volt. Hagytuk, hogy Bence alkosson valami olyat, ami tényleg 100%-ban kreatív és az Ő utánozhatatlan kezei közül születik, így most a Csokis-rumos bucit készíthetjük el mi is otthon!

  tovább
 • STROH RUM - RECEPTEK- Szendrei Bencétől

  2018.03.19.

  Mindig érdekes, amikor egy alkohol olyan sokszínű, mint a Stroh rumok. Tökéletes önmagában is, de szeretjük a hüttében ülve puncsként, illetve nem utolsó sorban az ebédünket megbolondítani vele. Ez utóbbi felhasználási módját szeretnénk most megmutatni nektek Szendrei Bence csodálatos receptjein keresztül.

  tovább