Hatozaki

A Yonezawa család 1856-ban telepedett le Akashi városában, ahol a szakéfőzés művészetének elsajátítása után 1917-ben kezdtek szeszfőzésbe. A család nemzedékről nemzedékre életben tartotta örökségüket azzal, hogy továbbfejlesztette szeszesital-szakértelmét.100 évvel később Kimio Yonezawa, a mi Master Blender & Distillerünk tisztelgett örökségük előtt, és a családi vállalkozás százéves évfordulóját a Kaikyo Distillery és a Hatozaki whiskyk megalkotásával ünnepelte.

Hatozaki nevét Japán legrégebbi kőből épült világítótornyáról kapta.

Ez az Edo-korszakban épült nevezetesség olyan hely, amely összegyűjti a nyugodt pillanatokat keresőket.

A történelmi utalásokon túl a világítótorony a tengerészek biztonságos hazatérését szimbolizálja, és ezáltal a célközönségünknek szóló biztonságos meghívást, hogy jöjjön el és élvezze a japán whiskyket.

A Hatozaki whiskyk finom ízprofilja közvetlenül a Kaikyo-i helyszínből ered. A lepárlóüzem a tengerparton áll, ahol a tengeri szelek és a sós páratartalom előnyére válik, ami a whiskyk érlelése szempontjából különleges és érdekes előnyt jelent, mivel hozzájárul a whiskyk egyedi ízvilágához. A helyi forrásvíz tökéletesíti a minőségi whiskyk előállítását.

expand_less