Black Stallion Estate Winery - Az év amerikai borászata 2023

Black Stallion Estate Winery - Az év amerikai borászata 2023

"Az év amerikai pincészete" a Wine Enthusiast által kiválasztva

Örömmel jelentjük be, hogy a Black Stallion Estate Winery-t a Wine Enthusiast magazin a 2023-as év amerikai borászatának választotta. A Wine Enthusiast Wine Star Awards minden évben kiemeli a borászatokat és boripari innovátorokat a világ minden tájáról, hogy elismerje a borászatban elért hatásukat.

A Black Stallion megtisztelve érzi magát, és büszke arra, hogy a globális borközösség jelenét és jövőjét alakító ünnepelt vezetők elit csoportjába tartozik.

Nagyon hálásak vagyunk és elismeréssel tartozunk minden partnerünknek, márkanagykövetünknek és borrajongónknak, akiknek a támogatása lehetővé tette, hogy a Black Stallion tovább bővítse globális jelenlétét és a kiváló boraink hírnevét. Ez a hűség közvetlenül hozzájárult nemzetközi sikereinkhez és ehhez a rangos elismeréshez.

A Black Stallion Estate Winery alapértékeinek másik pillére a fenntartható gazdálkodási gyakorlatok iránti elkötelezettség mellett, a Napa-völgy természeti szépségének megőrzése. A Black Stallion Estate Winery a Delicato Family Wines zászlóshajója, amely az Indelicato család negyedik generációs borászata, és amely 2024-ben ünnepli alapításának századik évfordulóját. 

ISMERD MEG A CÉGÜNK ÁLTAL FORGALMAZOTT BLACK STALLION BOROKAT -> https://www.heinemann.hu/black-stallion

További amerikai borok >

Hírek

expand_less