Belenkaya GOLD vodka

Akciós ár: 3 990 Ft
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 5 700 Ft/liter
Ön ennyivel jár jól: 1 000 Ft
 • Márka:
  Belenkaya
 • Bruttó akciós ár:
  3 990 Ft
 • Ország:
  Oroszország
 • Bruttó ár:
  4 990 Ft
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Alkoholfok:
  40 %

Részletes termékleírás

A  'Belenkaya' már öt éve az első számú vodka - mégpedig a a vodka hazájában, Oroszországban!Hogy ejtik a márka nevét?
Belenkaya [b' ?:l ?nkaja]
Mit jelent?
A „Belenkaya” az orosz „Fehér” szóból származik
Miért választották ezt a nevet?
A márka története miatt. A 19. században a vodkát kizárólag otthon készítették, emiatt mindig „sáros”, piszkos volt az állaga. Miután a vodka gyártása állami monopólium lett, a gyártása meghatározott szabványok szerint történt, így tiszta és átlátható ital lett. Az emberek ezért szeretettel kezdték el „Belenkaya-nak” nevezni.A kezdetek.A 19. században a vodkát kizárólag otthon készítették, emiatt mindig „sáros”, piszkos volt az állaga. Miután a vodka gyártása állami monopólium lett, a gyártása meghatározott szabványok szerint történt, így tiszta és átlátható ital lett. Az emberek ezért szeretettel kezdték el „Belenkaya-nak” nevezni.A szovjet örökség.A szovjet idők során mindig ugyanazok a szeszfőzdék gyártottak Belenkaya-t, megőrizve ezzel a hagyományokat és a minőséget. Ebben az időben ez volt az egyetlen vodka, amely nyilvánosságra hozta összetevőit, amely így meghaladta az állami minőségi standardokat és az emberek megkedvelték.A modern idők2001 óta a Belenkaya folyamatosan a prémium minőséget képviseli, részt vesz a nemzetközi versenyeken és kiállításokon.
Napjainkban Oroszország első számú, az emberek legkedveltebb vodkája – amit a különleges minőségének, tradíciójának és hagyományainak köszönhetünk.ElőállításA sok tapasztalat és folyamatos fejlődés lehetővé tette, hogy kifejlesszenek egy 10 lépcsős előállítási folyamatot. Ezek közül a legkülönlegesebb a faszén oszlopokon keresztül történő szűrés- minden csepp Belenkaya 13 méter hosszú faszén szűrőn megy keresztül, ez adja teljesen egyedi ízét.13-méter hosszú  faszenes szűrés, Artézi vízA leghatékonyabb desztillációs módszer csak a Belenkaya-ra jellemző, ez adja az egyedi ízvilágát. A szénen keresztül történő szűrés közben a vodka elnyeli az oxigént, így különleges ízvilág keletkezik.
A lepárláshoz hozzáadott víz a legkiválóbb artézi lelőhelyekről származik – egyenesen a cég saját szibériai kútjaiból, amelyet mély kvarcrétegbe fúrtak -, amelynek egyedi az elektrolit- és folyadék egyensúlya, valamint ásványianyag-tartalma.

Hírek

 • Whisk(e)y a világ egyik legnemesebb itala

  2020.07.01.

  Hogy mi a whisky? Olyan szeszesital, melynek alapja gabona, melyet az erjesztést követően lepárolnak és hordóban érlelnek. Ez persze nagyon tág fogalom és talán ez is a szépsége az egésznek, hiszen ahány ház – jelen esetben lepárló - annyi szokás.

  tovább
 • Ismered a nyári tequila koktélokat Sierra Tequilából?

  2020.07.01.

  A nyári meleg, párás vagy éppen száraz napokon mindig jól jön a felfrissülés. Sokan választják a hideg fröccsöt vagy a sört, de ugyanennyire népszerűek a koktélok is. Most csak a tequila alapú koktélokra fókuszálunk, azok közül is azokra, amelyek nyáron felfrissítenek. 

  tovább