Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Belenkaya GOLD vodka 0,2l

Akciós ár (bruttó): 999 Ft
Ár (bruttó): 1 490 Ft
Egységár: 4 995 Ft/liter
Ön ennyivel jár jól: 491 Ft
 • Márka:
  Belenkaya
 • Űrtartalom:
  0,2 liter
 • Alkoholfok:
  40 %
 • Bruttó ár:
  1 490 Ft
 • Bruttó akciós ár:
  999 Ft
 • Karton kiszerelés:
  24 üveg
 • Súly:
 • Ország:
  Oroszország

Részletes termékleírás

A  'Belenkaya' már öt éve az első számú vodka - mégpedig a a vodka hazájában, Oroszországban!Hogy ejtik a márka nevét?
Belenkaya [b' ?:l ?nkaja]
Mit jelent?
A „Belenkaya” az orosz „Fehér” szóból származik
Miért választották ezt a nevet?
A márka története miatt. A 19. században a vodkát kizárólag otthon készítették, emiatt mindig „sáros”, piszkos volt az állaga. Miután a vodka gyártása állami monopólium lett, a gyártása meghatározott szabványok szerint történt, így tiszta és átlátható ital lett. Az emberek ezért szeretettel kezdték el „Belenkaya-nak” nevezni.A kezdetek.A 19. században a vodkát kizárólag otthon készítették, emiatt mindig „sáros”, piszkos volt az állaga. Miután a vodka gyártása állami monopólium lett, a gyártása meghatározott szabványok szerint történt, így tiszta és átlátható ital lett. Az emberek ezért szeretettel kezdték el „Belenkaya-nak” nevezni.A szovjet örökség.A szovjet idők során mindig ugyanazok a szeszfőzdék gyártottak Belenkaya-t, megőrizve ezzel a hagyományokat és a minőséget. Ebben az időben ez volt az egyetlen vodka, amely nyilvánosságra hozta összetevőit, amely így meghaladta az állami minőségi standardokat és az emberek megkedvelték.A modern idők2001 óta a Belenkaya folyamatosan a prémium minőséget képviseli, részt vesz a nemzetközi versenyeken és kiállításokon.
Napjainkban Oroszország első számú, az emberek legkedveltebb vodkája – amit a különleges minőségének, tradíciójának és hagyományainak köszönhetünk.ElőállításA sok tapasztalat és folyamatos fejlődés lehetővé tette, hogy kifejlesszenek egy 10 lépcsős előállítási folyamatot. Ezek közül a legkülönlegesebb a faszén oszlopokon keresztül történő szűrés- minden csepp Belenkaya 13 méter hosszú faszén szűrőn megy keresztül, ez adja teljesen egyedi ízét.13-méter hosszú  faszenes szűrés, Artézi vízA leghatékonyabb desztillációs módszer csak a Belenkaya-ra jellemző, ez adja az egyedi ízvilágát. A szénen keresztül történő szűrés közben a vodka elnyeli az oxigént, így különleges ízvilág keletkezik.
A lepárláshoz hozzáadott víz a legkiválóbb artézi lelőhelyekről származik – egyenesen a cég saját szibériai kútjaiból, amelyet mély kvarcrétegbe fúrtak -, amelynek egyedi az elektrolit- és folyadék egyensúlya, valamint ásványianyag-tartalma.

expand_less