Jelly Belly Adventi Kalendárium 190g

Akciós ár (bruttó): 2 999 Ft
Ár (bruttó): 4 990 Ft
Egységár: 15 784 Ft/kg
Ön ennyivel jár jól: 1 991 Ft
 • Márka:
 • Súly:
  190 g
 • Űrtartalom:
 • Ország:
  USA
 • Bruttó ár:
  4 990 Ft
 • Bruttó akciós ár:
  2 999 Ft
 • Karton kiszerelés:
  6 csomag

Részletes termékleírás

Visszaszámlálás karácsonyig a mesésen ünnepi, új dizájnú, 2023-as adventi naptárral, amelyben Jelly Belly úr és hűséges kutyája, „Fido” szórakozik a sípályán. KÖTELEZŐ minden Jelly Belly rajongó számára! 24 piramis alakú tasak – 24 egyedi íz számozott ablakok mögé rejtve, különleges meglepetés ízzel a szenteste ablaka mögött, hogy fokozza az izgalmat... 

Mérete: 28 cm x 36,5 cm x 5,5 cm

Márka

Jelly Belly

Kalandozz az ízek univerzumában, a világ leghíresebb zselés cukorkáival! Dobd fel minden buli hangulatát az eredeti Jelly Belly ízkavalkáddal! Villanyozd fel ízlelőbimbóidat! A Jelly Belly változatos kiszerelésekben, több mint 50 különböző ízben kapható, amely szinte végtelen változatosságot és garantált jókedvet kínál!

Ugye Te is ismered Harry Potter varázslatos édességeinek meglepő világát? :)  Itt a remek alkalom, hogy megkínáld vele vendégeidet! A Jelly Belly kihívást az amerikai Jelly Bean cukorkagyártó cég találta ki. Egy zacskó cukorka általában tíz színt tartalmaz, viszont minden színhez kétféle íz is tartozik: az egyik kellemes, a másik viszont rémes! Megannyi íz és meglepő zamat rejlik a színes cukorkák belsejében és te sosem tudhatod épp melyikre akadtál!

Egy doboz Jelly Belly mindig jó móka, hiszen a kis színes “zselébabok” sokkal többek annál, mint ahogyan kinéznek. Kóstolás után lehet, hogy egy csodás gyümölcsös íz olvad szét a nyelveden…. de lehet hogy fogkrém, popsitörlő, záptojás, vagy büdös zokni ízesítésű Jelly Belly sokkolja az ízlelőbimbóidat!

Tovább a márkaoldalra
expand_less