Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Limitált! Fesztivál kiadás Tatratea 52% Eredeti Tea Likőr 0,7l

Ár (bruttó): 11 299 Ft
Egységár: 16 141 Ft/liter
 • Márka:
 • Súly:
 • Alkoholfok:
  52 %
 • Bruttó ár:
  11 299 Ft
 • Karton kiszerelés:
  6 üveg
 • Űrtartalom:
  0,7 liter
 • Ország:
  Szlovákia

Részletes termékleírás

Kedves Vásárlóink!

A nyereményjáték lezárult. A sorsolás szerencsés nyertese Hegyi Zoltán, így ő kapja a páros Sziget Fesztivál napi jegyet.

A nyertest telefonon értesítjük. Gratulálunk a nyereményhez!

 

💥NYEREMÉNYJÁTÉK A NYÁRI FESZTIVÁL RAJONGÓKNAKI 💥

CSATLAKOZZ ÉS NYERJ TE IS SZIGET FESZTIVÁL BELÉPŐJEGYET!!!

MINDÖSSZE ANNYIT KELL TENNED, HOGY MEGVÁSÁROLOD EZT A LIMITÁLT KIADÁSÚ FESZTIVÁL ÜVEGET, DE NE HABOZZ TÚL SOKÁIG, MERT EZ EGY IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG, CSAK 150 ÜVEG VAN BELŐLE.

HOGY KERÜLHETSZ BE A JÁTÉKBA?

 • HA A VÁSÁRLÁSNÁL HASZNÁLOD A FESTIVAL52 KÓDOT, AKKOR NEM CSAK 15% KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLSZ A TERMÉK ÁRÁBÓL, DE HA SZERENCSÉS VAGY, AKKOR MÉG EGY PÁROS SZIGET FESZTIVÁL NAPIJEGYET IS NYERHETSZ!

A PALACK TARTALMÁT MEGHAGYTUK AZ ÁLTALATOK LEGJOBBAN KEDVELT ÍZNEK, A KEDVENC TATRATEA 52% EREDETI TEA LIKŐRNEK.

A CSOMAGOLÁSNÁL NEM A HAGYOMÁNYOS MÓDON GONDOLKODTUNK, A LEGVIDÁMABB FESZTIVÁL SZIMBÓLUMOKAT HASZNÁLTUK FEL, AMELYEK A SZABADSÁGOT ÜNNEPLIK, AMIT AKKOR ÉRZEL, AMIKOR A KEDVENC DALODRA TÁNCOLSZ VAGY A TÖMEGBEN ÉLVEZED A KEDVENC ELŐADÓD KONCERTJÉT VAGY AMIKOR CSAK ÚGY DÚDOLUNK EGY DALLAMOT MAGUNKBAN SZÖVEG NÉLKÜL.

MINDEZEK AZ ÉRZÉSEK HOZZÁTARTOZNAK A FESZTIVÁLOKHOZ ÉS PERSZE EGY JÓ ITALLAL, A TATRATEÁNAK KÖSZÖNHETŐEN A SZIGETEN, A BALATON SOUNDON AZ EFFOT-ON VAGY A STAND FESZTIVÁLON IS ÁTÉLHETED EZEKET!

 ℹ

A Játék június 15. napján 0 óra 00 perc 01 mp-től 2023. augusztus 2. napján 23 óra 59 perc 59 mp-ig tart. Azon Pályázatokat tekintjük érvényesnek, amely rendelés kifizetése 2023. augusztus 2. napján 23 óra 59 perc 59 másodpercig megtörtént. A vásárlásokat ezen időszak alatt a www.heinemann.hu webshopban lehet megtenni.

A nyeremény kisorsolása 2023. augusztus 4-én 10.45 órakor sorsolási bizottság előtt történik.

A sorsoláson 1 db nyertes, és 2 db tartalék nyertes kerül kisorsolásra.

A nyertes nevét a Játék lezárultát követően a https://www.heinemann.hu/fesztival-kiadas-tatratea-52 oldalon tesszük közzé.

A nyereményjáték a készlet erejéig tart. (150db)

Nyereményjáték szabályzat: https://www.heinemann.hu/tatratea-nyeremenyjatek-szabalyzat

Márka

Tatratea

Az ital eredeti neve Tatranský čaj (magyarul: Tátrai Tea), receptjét a Magas-Tátrában élők kísérletezték ki annak érdekében, hogy a magashegységben uralkodó kellemetlen időjárás ellenére mindig fel tudják melegíteni magukat és az odalátogató vendégeket.

Ehhez egy erős alkoholtartalommal rendelkező, forró teakeveréket álmodtak meg, amihez a gyógyhatás érdekében speciális, gyógynövényes likőrt kevertek. Ez a recept képezi a mai Tatratea alapját is.

Jelenleg többféle ízben kapható, a változatok alkoholtartalma széles skálán mozog. Tartalma fekete és fehér teák, növényi kivonatok és gyümölcskivonatok összessége.

A tea és gyógynövények kivonatát először tölgyfahordóban érlelik, majd következik a kivonás és a szűrés, ezt pedig egy 8 hetes érlelési folyamat követi. Az érlelés után az italt pihentetik, majd palackozzák.

A Tatratea megjelenése az évek folyamán több alkalommal változott. Eredeti, átlagos külsejű üvegét végül egy termoszra emlékeztető, igazán egyedi, védjegyként is jól működő palackra cserélték.

A nyár slágerei az elképesztően finom, frissítő TATRATEA koktélok: https://www.heinemann.hu/tatratea-koktelok

Tovább a márkaoldalra
expand_less